Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majka kiakadt: „Hordd azt a ki...tt maszkot!”

Majka kiakadt: „Hordd azt a ki...tt maszkot!”

Színes

Majka kiakadt: „Hordd azt a ki...tt maszkot!”

Színes

Héjja Krisztián 17:17

Majka a 2002-es Való Világ óta ismert szókimondó, aki olykor már túl nyers stílusáról is ismert. A rappernek ismét sikerült pár embert magára haragítania legújabb posztjával.

Majoros Péter „Majka” már a vírus kezdete óta próbál mindenkit arra buzdítani, hogy vegyük komolyan a járvány megfékezésére hozott törvényeket. A rapper viszont nem bírta tovább, hogy hallgasson és ne ossza ki az internet népét. Véleménye szerint a legtöbben még mindig nem értik, hogy közösen kell összefogni a koronavírus ellen, és betartani a maszkviselési szabályokat. A probléma csak az, hogy a sokak által kedvelt Dr. Gödényt is megmarta szavaival. 

„Hogy lehet, hogy az Ázsia országoknak sikerült a járványt megfékezni? Úgy, hogy a Gödény-féléket kinevetik, és ha betegek akkor felvesznek egy maszkot. Nem most! Évtizedek óta akkor is, ha nincs világjárvány, csak elkaptak egy egyszerű influenzát. Mielőtt mindenféle negatív jelzővel illetnénk őket, tessenek példát venni róluk. Törődnek magukkal, meg másokkal. Ha nem maguktól, akkor törvényileg”

– írta a sztár Facebook-oldalán, majd folytatta.

„Hordd azt a ki...tt maszkot!”

– zárta mondandóját.

A kommentelők a poszt után nem kímélték a rappert, sorra kapja a negatív és bántó kommenteket. 

A zenész a karantén után az elmaradt koncertek ellenére belevetette magát a munkába. Curtis-szel való békülése után új dallal és videoklippel jelentkezett a páros, ami már több, mint 6 milliós megtekintésnél jár a legnagyobb videómegosztón. 

Borítókép: Rap.hu