promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kristen Stewart elmesélte, hogy milyen volt, amikor először randizott lánnyal
Borítókép:  VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színésznő biszexuálisként remekül érzi magát a bőrében, és örül, hogy a meleg közösségek egyik arca lehet.

Idén érkezik Kristen Stewart rendhagyó karácsonyi filmje, a Happiest Season, amit Clea DuVall írt és rendezett. A történet szerint a Harper nevű lány (Mackenzie Davis) még nem coming outolt a családjának, mégis hazaviszi karácsonykor a barátnőjét (Kristen Stewart), akinek a kezét is szeretné megkérni. Mivel a család konzervatív felfogású, így rögtön kész is a kalamajka.

Az InStyle hosszasan interjúzott Stewarttal, aki elmondta a magazinnak, hogy nagyon is közel áll hozzá ez az egész történet, és visszaemlékezett arra is, amikor először gabalyodott közelebbi kapcsolatba egy lánnyal.

„21 éves voltam, amikor először randevúztam lánnyal, és hát rögtön jött a kérdés, hogy leszbikus vagyok-e. Egyáltalán nem szégyelltem nyíltan melegnek lenni, inkább nem akartam a nyilvánosság elé tárni ezt a részemet az életemből. Ez ugyanúgy megvolt a hetero kapcsolataimnál is: figyeltünk, hogy ne tudjanak lefotózni a paparazzik”

– mondta a színésznő, aki hozzátette, hogy nehéz és fura volt az egész, hiába fogadták el a szülei, és mindenki a környezetében. Ő a másságot képviselte, ami miatt egy afféle nyomás nehezedett rá, de ez mára teljesen eltűnt.

„Mindennapos dolog volt, hogy lefotóztak, mialatt a barátnőmmel együtt voltunk, de én nem akartam erről beszélni. Hatalmas volt a teher, de a nem közösség felé. Sértésnek vettem a rólunk készült képeket, de ma meg már imádom. Könnyedséggel veszem ezt, és ha ez eljut valakihez, aki nehézségekkel küszködik ezzel kapcsolatban, akkor remélem, hogy inspirálja. Ez tényleg fantasztikus”

– fejtette ki Stewart, aki már nagyon jól érzi magát a bőrében.

A színésznőnek Robert Pattinson óta csak nőkkel volt hivatalosan párkapcsolata, de állítólag továbbra is nyitott a férfiak felé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás