promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drograzziát tartottak a Showder Klub fellépőjénél – sikeresen
Borítókép:  RTL Klub/Showder Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rekop György elég nagy bajba került, miután a rendőrség razziát tartott a lakásán.

Úgy néz ki a népszerű humorista, Rekop György nem veti meg a füvet, és a barátnőjével olykor elszívtak egy-egy tiltott cigit. Páran már sejtették, hogy valaki füvezik a környezetükben, mert érezték a jellegzetes szagot, de most az egyikük bejelentést is tett a rendőrségen.

„Ha jól emlékszem, múlt hét kedden délelőtt lettem figyelmes arra, hogy a házunk előtt parkolt egy helyszínelő furgon és egy rendőrautó. El nem tudtam képzelni, mi történhetett, így egy kicsit feszülten léptem be a kapun, de nem láttam rendőröket. Később aztán egy másik szomszédtól tudtam meg, hogy razziáztak a másodikon Rekop Gyuri lakásában, ahol állítólag drogot találtak, és emiatt előállították”

– mesélte az egyik szomszéd a Ripostnak.

A Blikk közben megkereste a rendőrséget, a lapnak pedig megerősítették, hogy szeptember 29-én reggel valóban bejelentést kaptak, és ki is vonultak a XIX. kerületi Bethlen Gábor utcába, ahol kábítószergyanús növényi származékot és két, kábítószergyanús növényt találtak.

Az ott lakó Rekopot és barátnőjét elfogták, majd előállították a kerületi rend­őrkapitányságon. Később kiderül, hogy mennyire lesz súlyos az ügy.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás