Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Britney Spears most először megmutatta, hogy néz ki valójában – fotók

Britney Spears most először megmutatta, hogy néz ki valójában – fotók

Színes

Britney Spears most először megmutatta, hogy néz ki valójában – fotók

Színes

Baranyecz János 11:20

Mindenkit meglepett Britney Spears, ugyanis felfedte, hogy igazából mi rejlik az insta-képek csillogása mögött, és hogyan láthatják őt szerettei egy átlagos hétköznapon.

Egykor Britney Spears volt a pop hercegnője, és olyan slágerekkel hódította meg a sikerlistákat, mint például a „...Baby One More Time”, „Oops!...I Did It Again”, „Stronger”, „Toxic” vagy a „Work B**ch”. Viszont átélt sajnos egy nehezebb időszakot is, amikor kiderült, hogy nem bírja tovább a sztársággal járó nyomást, és a folyamatos kontrollt, de most úgy néz ki, hogy összeszedte magát, és megint boldog tud lenni.

Az újdonsült magabiztosságának köszönhető, hogy Britney Spears most először meg merte mutatni a világnak, hogy néz ki az igazi énje, amikor nem kell popsztárként tündökölnie az Instagramon, és falatnyi, feszülős ruhákban illegetnie magát a lájkokért.

Ő is csak egy ember, aki a szürke hétköznapokat kényelmes ruhákban tölti, felveszi a szemüvegét, hogy jobban lásson, és létrát ragad, ha nem éri el a csillárt, amiben ki kell cserélnie az izzót. A közönség pedig a reakciók alapján hálás azért, hogy beengedett minket a színfalak és a csillogás mögé, hiszen ez is egy jele annak, hogy Britney Spears maga mögött hagyta a problémás korszakát, amikor sötét gondolatok tették pokollá az életét.

Itt lehet megnézni a hírességet egy átlagos napon:

Itt pedig láthatjuk egy tipikus insta-posztját:

Borítókép: Britney Spears / Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP