promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence kitálalt: ez folyt a legutóbbi Álarcos énekes hátterében
Borítókép:  Istenes Bence / via rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence most felfedte, hogy hiába a csillogás, a szinfalak mögött egyenesen szenvedett az Álarcos énekes előző adásában.

Nem mindenki tudja, de amíg mi csupán pár órát látunk egy televíziós műsorból, a készítők igazából szinte egész nap azon mukálkodnak hogy zökkenőmentes legyen a forgatás, és a nézőket felhőtlenül szórakoztassa a végeredmény – ezért pedig tényleg rengeteget dolgoznak.

Az Álarcos énekes esetében is így van, és most Istenes Bence elárulta, hogy hiába mosolygott és pörgött a tőle megszokott módon az előző adásban, sajnos volt valami a háttérben, ami eléggé megviselte őt, pedig alapból szinte semmit se vettünk volna észre az egészből.

„Az Instán a legtöbb ember a legszebb, legjobb pillanatait mutatja meg, ami azt is okozza, h vágyakodva nézzük milyen fantasztikus élete van másoknak. De ez egy hamis kép! Én is legtöbb esetben a csillogó részét mutatom meg az életemnek, pedig az csak egy nagyon kis szelet a tortából. A mai Álarcos Énekes adásának forgatása előtt pl olyan szinten lebetegedtem (nem korona, három negatív tesztem is volt közvetlen a forgatás előtt... a gyerekek hoztak haza valami vírust az oviból/bölcsiből), hogy bármire vágytam, de arra nem h vidáman forgassak 14 órát... de muszáj volt összeszednem magam és úgy megcsinálnom, hogy Ti, a nézők ebből semmit ne vegyetek észre és ugyanúgy szórakozzatok a tv előtt, mint minden héten, hiszen eltolni egy ilyen grandiózus produkció forgatását szinte lehetetlen. Ez is a szakmánk része, csak ritkán mutatjuk meg...”

– osztotta meg követőivel Istenes Bence.

Ezek alapján a sztár valóban mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa az Álarcos énekes, hiszen még betegen is levezényelte az adást. A közönség visszajelzése alapján pedig sikerrel járt, ugyanis most is sokan dicsérték a teljesítményét, meg persze humorát, amivel mindig kicsit hozzátesz a műsor élvezhetőségéhez.

Istenes Bence képekkel is demonstrálta, hogy mi zajlott a színfalak mögött:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás