promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Coub-válogatás: Cristiano Ronaldo nem akarta felvenni a szájmaszkot
Borítókép:  Tiziana FABI / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Juventus sztárja, Cristiano Ronaldo szájmaszk nélkül pihengetett – ismét összegyűjtöttük nektek a legújabb és legjobb Coub-videókat.

A magyar szurkolók örülhetnek, mert nemsokára Lionel Messit és Cristiano Ronaldót is láthatják Magyarországon a Ferencváros Bajnokok Ligája szereplése miatt. Utóbbi éppen a lelátón pihengetett, amikor megkérték, hogy vegye fel a szájmaszkot. Hát igen, a háromszoros aranylabdásra ugyanúgy vonatkoznak a szabályok, mint bárki másra. A Coub-féle poénvideóban a szinkronizálást Dancsó Péter szolgáltatja.

Nem kellemes videó, de egy Quentin Tarantino ebből is sokat tanulhat, ha élethű fejlövőseket akar bemutatni a filmjeiben. Egy 44-es Magnum bizony ilyen sérülést tudna okozni.

Nagyon imádjuk a Darude – Sandstorm című slágerének elbaltázott furulyás poén változatát. Nem… Aki az eredetire nosztalgiázna egyet, az ide kattintva találja meg.

Természetesen most is van állatos videónk – nos, ki venné fel ezt a morcos macskát masszírozónak?

A legújabb Flight Simulator akármennyire is briliáns, azért ennek a készítői is emberek, szóval akadnak benne hibák. A legutóbbit a rajongók betudták egy hatalmas víznyelőnek. Mintha Cristopher Nolan Eredetében repkednénk.

Biztosan sokan lemaradtak a Köbenhavn – Rijeka meccs öngóljáról, ami az év egyik legviccesebbje lett. Főleg úgy, hogy ez volt az egyetlen találat, ami eldöntötte a mérkőzést a Rijeka javára. A Coubon hogyan is lehetne tálalni, mint egy jó kis Benny Hill zenével.

Nem volt elég ennyi Coub-videó? Akkor kattints ide, és böngészgess tovább!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás