promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vass Zita vagy Tóth Andi mellei jönnek be jobban? – válogatás
Borítókép:  Maxim
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vass Zita és Tóth Andi is villantott, de szétnéztünk Brad Pitt friss barátnője, és Marjai Judit Instagram oldalán is.

A magyar származású színésznő, Vass Zita Instagram oldala egyre felkapottabb lesz, ami nem is csoda, mivel folyamatosan olyan villantásokat kapunk tőle, hogy csak keressük az állunkat a földön.

A címben feltettünk egy kérdést – valószínűleg Tóth Andira vagytok jobban kíváncsiak, de nálunk Zita nyerte a dekoltázs versenyt.

View this post on Instagram

If you don’t know, now you know @yandy

A post shared by Zita Vass (@zitavass) on

Tóth Andi nem csak a hangjával, hanem néhány villantással is igyekszik növelni az Instagramos követőinek táborát. Zokniban és fehérneműben fotózta le magát, de a szexizős helyett inkább sportosra vette a figurát. Az énekesnő így is eszméletlen dögös, szóval helye van a válogatásban.

View this post on Instagram

Zokni. #küllők

A post shared by Tóth Andi (@tothandi.andee) on

Brad Pittre ismét rátalált a szerelem: a színész új barátnője egy 27 éves német modell, Nicole Poturalski. Az Oscar-díjas Pitt és párja néhány napra kiruccantak Franciaországba, így előbbi karanténba kényszerült, amire az exe, Angelina Jolie kötelezte. Szétnéztünk hát Nicole Instagram oldalán, van-e valami szexi fotó az utazásról, de csak láb és hasvillantást találtunk – persze ettől is el lehet olvadni.

Marjai Judit neve elég sokaknak ismerős lehet. Ő volt az első, aki szerepelt – magyar lányként – az olasz Playboyban, 1988 novemberében. Nem olyan rég elővett magáról egy meztelen fotót, ahol egy fehér lovat terelget szőke hajjal. A kép még Szilvásváradon készült anno.

Közben persze azt is megnézhetjük, mennyit változott a most 53 éves fotós és modell. Ha lapozunk egyet, akkor vörös démonként is láthatjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás