Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hugh Jackman meztelenre vetkőzött egy csizmareklám kedvéért – videó

Hugh Jackman meztelenre vetkőzött egy csizmareklám kedvéért – videó

Színes

Hugh Jackman meztelenre vetkőzött egy csizmareklám kedvéért – videó

Színes

Baranyecz János 11:11

Az X-Men filmek sztárja, Hugh Jackman elég bevállalós, poénos videót készített egy divatmárka számára, amiben csupán lábbelit visel, és semmi mást.

Hollywoodban kifejezetten megszokottnak számít, hogy a hírességek nem csupán színészkedéssel, de különböző termékek piacra dobásával, vagy kampányokban való szerepléssel is próbálnak több lábon állni. Ez főleg jelenleg, a koronavírus-járvány idején jön igazán jól nekik, hiszen rengeteg bevételi forrástól elestek. Most a Farkasként ismert Hugh Jackman is reklámarc lett, de természetesen egy igazán különleges meglepetéssel készült a rajongói számára.

Az R.M. Williams nevű divatmárka lábbelijeit népszerűsíti Hugh Jackman, ráadásul úgy, hogy anyaszült meztelenre vetkőzött, és csak egy csizmát dobott fel magára a legújabb videójában, amiben azt is megnézhetjük, ahogy a fedetlen fenekével teszteli egy szék kárpitozásának minőségét.

Máris rengeteg embert megnevettetett a promóció, viszont Jackman humorháborúban jártas haverja, Ryan Reynolds nem örült annyira a látottaknak, hiszen észrevette, hogy az említett – és voltaképpen megalázott – ülőalkalmatosság valószínűleg az ő irodájából van, szóval a közönség legnagyobb örömére tovább folytatódik a világsztárok vicces viaskodása.

Itt lehet megtekinteni Hugh Jackman pucérkodását, persze csak saját felelősségre:

Borítókép: Hugh Jackman / youtube.com/R M Williams (screenshot)