promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic előre megálmodta egykori szerelme tragikus halálát
Borítókép:  Gabriela Spanic / CORTESÍA / NOTIMEX / Notimex via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szörnyű dolog történt a Paula és Paulina sztárjával, Gabriela Spanic-kal, hiszen azt álmodta, hogy meghal a párja, majd utána kiderült, hogy a valóságban is bekövetkezett a tragédia, ráadásul pontosan úgy, ahogy megjósolta.

Egészen hátborzongató, amit a TV2-re október 10-én érkező Dancing with the Stars világhírű versenyzőjének, Gabriela Spanic-nak kellett átélnie fiatalon, hiszen alapból is rettenetes, ha rémálma van az embernek, de annál talán nincs is rosszabb, mikor valóra válik a dolog. A híresség pedig a lehető legszörnyűbb eseménnyel szembesült álmában, ugyanis az szerepelt benne, hogy életét veszti a szerelme, Angel.

„Ma is élénken él bennem az arca, hangja és ölelése. Hatalmas szerelem volt a miénk, ami a középiskolában kezdődött. Tizenhat éves voltam, amikor egy éjjel borzasztó álomra riadtam fel. Láttam, ahogy Angel megfullad… Reggel elmeséltem édesanyámnak a rémálmomat, majd elindultam a plázába, ahol minden reggel találkoztam a szerelmemmel, hogy együtt menjünk az iskolába. Ő azonban nem volt ott és a suliban sem láttam”

– mesélte a Ripostnak Gabriela Spanic, aki utána azzal a meghökkentő ténnyel szembesült, hogy a kedvese sajnos tényleg meghalt, ráadásul pontosan olyan módon, ahogy megálmodta.

„Délután kaptam a hírt, hogy Angel megfulladt… Képtelen voltam felfogni, hogy amit álmomban láttam, az valóban megtörtént. Életem legszörnyűbb időszaka volt ez. Heteken át csak sírtam és azt éreztem, hogy nincs értelme az életemnek. Végül az evésbe menekültem és borzasztóan meghíztam. Három évig tartott, amire feldolgoztam Angel halálát. Akkor kezdtem el lefogyni a felesleges kilókat, amikor elhatároztam, hogy jelentkezem a Miss Venezuela szépségversenyre”

– árulta el a színésznő.

Gabriela Spanic azóta is álmodik első szerelmével, de szerencsére már nem fáj neki annyira a tragédia, mint annak idején tinédzserként.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás