Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sérülést színlelt a játékos, aztán előkapta a jegygyűrűt – videó

Sérülést színlelt a játékos, aztán előkapta a jegygyűrűt – videó

Színes

Sérülést színlelt a játékos, aztán előkapta a jegygyűrűt – videó

Színes

Toronicza Péter 09:09

Nem a bíró kezét kérte meg hála égnek, hanem a barátnőjét lepte meg egy gyűrűvel.

Nem a Bajnokok Ligájában járunk, és nem is valami csúcsbajnokságban, mert ott nehéz lenne kivitelezni egy ilyen lánykérést. A Felsőszemeréd – Garamszőlős szlovák hetedosztályú focimeccsen történt meg az összeesküvés, amit persze most pozitív szemmel kell nézni.

Alig kezdődött el a mérkőzés, és már az első percben ápolást kért a hazaiak egyik játékosa. Keményen egymásnak mehettek volna a csapatok, ha ez a valóság, de a szabálytalanság megbeszélt volt, míg a sérülés színlelt.

Ahogy az lenni szokott, a csapat gyúrója beszaladt a pályára a sérült játékoshoz – a lány, az illető barátnője volt, akit erre az egy meccsre kértek fel masszőrnek. Minden a tervek szerint alakult, mivel a játékos ezután előkapta a jegygyűrűt, és lovagiasan megkérte a párja kezét.

Az akcióba mindenki be volt avatva az ellenféltől a játékvezetőig, egyedül csak a barátnő nem sejtett semmit. A csatár zavarában még a gyűrűt is elfelejtette felhúzni a lány kezére a boldogító igen után, de később ez is megoldódott.

„Ez valami leírhatatlan boldogság volt. Természetesen rögtön igent mondtam neki. Még soha senki nem tett értem ilyen romantikus, szép gesztust”

– mesélte Brocskó Katka.

A focista ezután nem nagyon tudott a játékra koncentrálni, így a 60. percben inkább lecserélték.

Borítókép: Pau BARRENA / AFP