promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mihalik Enikő anyaszült meztelenül pihenget az ágyban – fotó
Borítókép:  Mihalik Enikő / Alberto PIZZOLI / AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elég elfoglalt manapság Mihalik Enikő, de most végre lazíthatott egy kicsit, ennek örömére pedig egy kifejezetten intim képpel ajándékozta meg a követőit.

Már egy ideje ismét Magyarországon lakik Mihalik Enikő, és komoly tervei vannak a jövőre nézve, hiszen többek között tanulni is szeretne. Természetesen azért jelenleg is aktívan modellkedik, és bárhová is csöppen, az biztos, hogy mindig készül róla legalább egy csábító fotó, amivel rendesen megmozgatja a rajongóit. Most pedig kiderült, hogy otthonról is gond nélkül megy neki a szexizés.

Mihalik Enikő megmutatta, hogy milyen látvány fogadhatja minden egyes reggel a szerencsés szerelmét, hiszen a híresség anyaszült meztelenül heverészik az ágyban, és valószínűleg várja, hogy gyengéden felkeltsék, és kezdődjön a nap.

A kiírása alapján Mihalik Enikő már jó ideje vágyott arra a csodás pillanatra, hogy végre picit pihenhessen a lusta, cirógató napsugarak ölelésében, hiszen tényleg nem unatkozik, mióta hazajött, így ráfért egy kis jól megérdemelt punnyadás. A visszajelzések alapján pedig ismét sikerült meghódítania az emberek szívét, és többen is jelezték, hogy szívesen csatlakoznának hozzá a takarók között.

Itt lehet megtekinteni a modell vadító képét, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás