Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mihalik Enikő anyaszült meztelenül pihenget az ágyban – fotó

Mihalik Enikő anyaszült meztelenül pihenget az ágyban – fotó

Színes

Mihalik Enikő anyaszült meztelenül pihenget az ágyban – fotó

Színes

Baranyecz János 04:40

Elég elfoglalt manapság Mihalik Enikő, de most végre lazíthatott egy kicsit, ennek örömére pedig egy kifejezetten intim képpel ajándékozta meg a követőit.

Már egy ideje ismét Magyarországon lakik Mihalik Enikő, és komoly tervei vannak a jövőre nézve, hiszen többek között tanulni is szeretne. Természetesen azért jelenleg is aktívan modellkedik, és bárhová is csöppen, az biztos, hogy mindig készül róla legalább egy csábító fotó, amivel rendesen megmozgatja a rajongóit. Most pedig kiderült, hogy otthonról is gond nélkül megy neki a szexizés.

Mihalik Enikő megmutatta, hogy milyen látvány fogadhatja minden egyes reggel a szerencsés szerelmét, hiszen a híresség anyaszült meztelenül heverészik az ágyban, és valószínűleg várja, hogy gyengéden felkeltsék, és kezdődjön a nap.

A kiírása alapján Mihalik Enikő már jó ideje vágyott arra a csodás pillanatra, hogy végre picit pihenhessen a lusta, cirógató napsugarak ölelésében, hiszen tényleg nem unatkozik, mióta hazajött, így ráfért egy kis jól megérdemelt punnyadás. A visszajelzések alapján pedig ismét sikerült meghódítania az emberek szívét, és többen is jelezték, hogy szívesen csatlakoznának hozzá a takarók között.

Itt lehet megtekinteni a modell vadító képét, persze csak saját felelősségre:

Borítókép: Mihalik Enikő / Alberto PIZZOLI / AFP