promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni a Nyerő párosban tudta meg, hogy meghalt a kutyája – videó
Borítókép:  Dér Heni / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szörnyű hírt kapott Dér Heni a Nyerő páros forgatásán, ugyanis elhunyt Maci nevű kutyája, aki már majdnem tíz éve boldogította őt.

Igazán szomorú esemény törte meg az RTL Klubon futó Nyerő páros alapból sokszor feszült, de még így is poénokkal teli hétköznapjait, ugyanis Dér Henit a villában értesítették arról, hogy szeretett kiskutyája, Maci sajnos meghalt, amíg ő a műsorban szerepelt. Az énekesnőt rettenetesen megviselte a tragédia, ezért szerelme, Gergő próbálta tartani benne a lelket.

„Édes kicsi Mackóm!!! 10 éve lassan, hogy megismertelek... Amikor először találkoztunk, kalandos és boldog életet ígértem neked... Egyikből sem volt hiány, de amire nem számítottam, hogy te duplán teszel majd engem boldoggá. Kérlek legyél ott fennt is olyan barátságos, jólelkű kiskutya, amilyen nálam voltál... Rengeteget tanultam tőled és mindig itt leszel a lelkemben.. Igazából mindig az első kis kutyagyerekem maradsz...”

– így búcsúzott Macitól az instáján Dér Heni.

Az biztos, hogy nagyon nehéz lehetett a hírességnek egy ilyen elkeserítő dologgal szembesülni a forgatás közepén. A párjának szerencsére sikerült pozitívnak maradnia, és felhívta Dér Heni figyelmét arra, hogy így legalább egy mosolygós kutyusra fognak emlékezni, hiszen nem látták szegényt szenvedni.

Itt lehet megtekinteni az adásból kimaradt, szívszorító jelenetet:

Itt pedig a képek, amiket Dér Heni rakott ki Maciról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás