promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Coub-válogatás: Lionel Messi a Real Madrid himnuszát énekli
Borítókép:  Josep LAGO / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Coub-on bármi megtörténhet, még az is, hogy Messi a Real Madridot élteti.

Ismét itt van a Coub-válogatásunk, ahol igyekszünk nektek semlegesen összeszedni a legújabb és legviccesebb rövid videókat.

Kezdjünk rögtön Messivel, aki egy évig még biztosan marad a Barcelonában. Hogy utána mi lesz, az kiderül, de addig jöjjön a videó, amiben a focista a Real Madridot élteti énekelve. Az internet bizonyos népe még elhinné, hogy a felvétel eredeti – nem az, kamu, de tökéletes kamu. A Barca-drukkerek ne sértődjenek meg.

Az amerikaiak többsége nagy fegyvermániás, és mindig tesznek fel tesztelős videókat különböző megosztókra. Aki nem akar látni egy nagy dinnyemészárlást, az inkább ne kattintson. Az M16-os gépkarabély (remélem jól azonosítottam be) őrületesen gyorsan pusztít el mindent maga körül.

Természetesen a mostani válogatásból sem maradhat ki valamilyen állatos videó. A mai sztárunk egy macska, akinek a tulajdonosa azt állítja olyan mintha kutyát vett volna. Nem tudjuk miben hasonlítanak még, de az biztos, hogy a cica mindent visszahoz.

Biztosan sokan emlékeznek Zoltánra, akit egy húsvéti razzia során kapcsoltak le biciklisként, ahol a TV2 is ott volt. A főszereplőnk nem tévedett sokat, mert a szonda valóban majdnem szétdurrant. Az eredeti videót ide kattintva találjátok.

Végül egy kis médiatörténelem a viccesebbik fajtából. Volt egy idő, amikor még Fekete Pákó eléggé felkapott volt, és hát az egyik műsorba bevitt egy pénisz alakú nyalókát. Havas Henrik annál a pontnál leállította a felvételt, és elmondta a véleményét a producereknek, természetesen sípolás nélkül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás