promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi a McDonald's-ban mutogatta a mellét
Borítókép:  Szeretlek Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi továbbra is egy rendkívül megosztó személyiség, de ez őt már egyáltalán nem zavarja. Emellett úgy érzi, hogy a civil barátaival sokkal jobban megtalálja a közös hangot, mint a sztárismerőseivel.

Tóth Andi még csak 21 éves, de már rengeteg emberben csalódott, köztük számos barátjában, mégpedig azért, mert nem volt hajlandó megjátszani magát, és mindig felvállalta a véleményét. Andi továbbra is hű akar maradni önmagához, még akkor is, ha emiatt egyetlen szakmabeli barátja sem marad.

„Őszinte és megosztó személyiség vagyok, ezért gyűlölöm, ha valaki nem őszinte, vagy megjátszós. Sajnos, ebben a szakmában egyébként is sok ilyen van, és nem mindig tudom, ki mikor döf hátba. Nagyon sok sztárbarátban csalódtam a pályám elején, és én nem szeretnék ilyen lenni. (...) Nincs sok barátom, de ők többnyire civilek, mert az ismert emberekkel nem is nagyon találom meg a közös hangot. Nem sok barátot szereztem az elmúlt hat évem alatt, egy kezemen meg tudom számolni azokat, akikkel most is tartom a kapcsolatot, de ők olyanok, akikre bármikor számíthatok. Ha felhívom őket az éjszaka közepén, nem az a kérdés érkezik, hogy miért, hanem az, hogy hova jöjjön, aztán jön”

– nyilatkozott Andi a Blikknek.

A fiatal énekesnő úgy érzi, kezd visszatalálni magához, folyamatosan dolgozik, edzi magát, és jól érzi magát a bőrében. Az edzések eredményeit pedig rendszerese megosztja az Instagram-oldalán; nemrég egy olyan képet tett közzé, amin megvillantotta kockás hasát. Legutóbb pedig egy városi McDonald's-ból posztolt egy szexi titkárnős fotót, amin szemüvegben látható, és természetesen a dekoltázs sem maradhatott el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás