Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Coub-válogatás: ilyen, amikor a Bosszúállók: Végjáték találkozik az Argóval

Coub-válogatás: ilyen, amikor a Bosszúállók: Végjáték találkozik az Argóval

Színes

Coub-válogatás: ilyen, amikor a Bosszúállók: Végjáték találkozik az Argóval

Színes

Toronicza Péter - 2020.10.01. 09:39

Ismét összeszedtünk nektek párat a legfrissebb és legjobb Coub videókból, ahol Hulk belecsöppen Árpa Attila Argójába.

A Bosszúállók: Végjátékban sokan emlékezhetnek a jelenetre, amikor Hulk megpróbálja felvenni Thanos kesztyűjét. Az egész még viccesebb azzal a hanggal, amikor Bodrit az Argo című filmből elkezdi rázni az áram, de nagyon…

Nincsen Coub-válogatás állatos videó nélkül. A szituáció valószínűleg az, ahogyan a kisbabáknál eljátssza valaki, hogy ő is megeszi a bébiételt, így az a kicsinek is kell. Itt egy kutyus van a főszerepben, de miután látja, hogy a plüss láma nincs túl jól tőle, így már ő is ignorálja a nasit.

Tamás konyhájában ki lehet hozni egy laktató fogást ezer forintból. A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacsőból Baltás Harry cinkosa, Barry elmondja, hogy mi a véleménye erről a mai infláció mellett.

Jöhet egy kis karantén diszkó? Van olyan hely, ahol este 23 után is megy a party, de mégis csak a sör és bornyitó van talpon.

Végül pedig jöjjön egy kis klasszikus zene: Lola Astanova zongorázik, de hát felébreszti Jerryt a Tom és Jerryből. Valószínűleg a klasszikus eredeti jelenetet mindenki ismeri, de ha nem, akkor ide kattintva találjátok.

Borítókép: Marvel Studios

Legolvasottabb hírek