Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

 Sebestyén Ági és Demi Rose is a melleivel vesz le a lábadról – válogatás

Sebestyén Ági és Demi Rose is a melleivel vesz le a lábadról – válogatás

Színes

Sebestyén Ági és Demi Rose is a melleivel vesz le a lábadról – válogatás

Színes

BTP - 2020.09.30. 08:08

Sebestyén Ági, illetve Demi Rose sem nyugszik, és szexi képekkel kényeztetnek minket, míg Yvonne Dederick alakja továbbra is minden férfi fantáziáját beindítja.

Pumped Gabo exe fitness modellként kezdte, de régóta remekül megy neki az infulenszerkedés. Instagramon már közel 100 ezres követőtábora van, persze ehhez hogy ha kell, akkor villant is bőven. A friss fotósorozatában wellnessezés közben láthatjuk. Ági három képet is feltöltött a gyönyörű testéről, szóval tudtok köztük váltani.

Demi Rose nem nyugszik, és állandóan meglepi a követőit valamilyen friss fotóval. Múltkor egy szürke ruhában pózolt, ahol villan a dekoltázs, de ha váltunk egyet, akkor a modell popsijával is találkozhatunk.

A legfrissebb művészi képen már nem érdekelte, hogy milyen ruhát, vagy feszülős melltartót válasszon, inkább ledobta magáról mind a kettőt, és csak a keze takarja el a méretes kebleket. Most az igazi istennőt engedte szabadjára meglátása szerint.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Demi(@demirose) által megosztott bejegyzés,

A luxusfeleség, Yvonne Dederick nem olyan rég dobta piacra könyvét Pályakezdő milliárdosok címmel. Ennek az apropójából néztünk szét az Instagramján, és hát a válogatás rovatunkban nem a könyvről kell beszélni, hanem mutatni a celebről valami szexi fotót. Akadt villantás, egy csodaszép fehér dresszben, de hát nem is nagyon tudjuk hirtelen minek nevezzük ezt – ruha, bikini, vagy inkább annak a keveréke.

Borítókép: Sebestyén Ágnes

Legolvasottabb hírek