promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímeának el kell hagynia Magyarországot
Borítókép:  instagram.com/timeavajna/
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea eredeti terve az volt, hogy csak akkor megy vissza Amerikába, ha testvérének, Palácsik Lillának megszületik a gyermeke. Úgy tűnik azonban, Andy Vajna özvegyének a szülés előtt el kell hagynia Magyarországot.

Vajna Tímea már nagyon várja, hogy megszülessen testvére, Palácsik Lilla és párja gyermeke. Adny Vajna özvegye azt tervezte (és ezt többször is elmondta), hogy addig nem utazik vissza az Amerikai Egyesült Államokban, amíg unokaöccse világot nem lát. De abszolút nem biztos, hogy Timi az országbn lesz, amikor a kisfiú megszületik. A Bors ugyanis arról ír, hogy

Vajna Tímeának napokon belül el kell hagynia Magyarországot.

A bulvárlap egy közeli ismerőstől megtudta, hogy a koronavírus-járvány miatt nagyon sok időt töltött Amerikán kívül az özvegy, a maximális idő, amennyit távol töltet az országtól, az három hónap.

„Timi már a 120. napon is túl van, így az utolsó esélye az, hogy most visszamegy, hogy ne kelljen még egy évet várni arra, hogy megkapja az állampolgárságot, és újra végigmennie ezen a procedúrán – mesélte a Borsnak egy közeli ismerős.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás