Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gwyneth Paltrow anyaszült meztelenül ünnepelte a szülinapját – fotó

Gwyneth Paltrow anyaszült meztelenül ünnepelte a szülinapját – fotó

Színes

Gwyneth Paltrow anyaszült meztelenül ünnepelte a szülinapját – fotó

Színes

Baranyecz János 21:01

A napokban lett 48 éves a Vasember-szériából ismert Gwyneth Paltrow, aki most egy teljesen pucér képpel köszönte meg a jókívánságokat.

A Fertőzés, és a Szerelmes Shakespeare Oscar-díjas sztárja, Gwyneth Paltrow mostanában sok embert kiakasztott, hiszen egyrészt már arra sem emlékszik, hogy melyik Marvel-filmekben szerepelt, másrészt pedig a Goop nevű márkájának köszönhetően piacra dobott egy gyertyát, aminek konkrétan vagina illata van – és a nagy sikerre való tekintettel már az orgazmusos is elkészült, szóval nincs megállás.

A színésznőnek szeptember 27-én volt a születésnapja, és természetesen rengetegen gondoltak rá, ezért ő úgy döntött, hogy nemes egyszerűséggel egy anyaszült meztelen fotóval hálálja meg, hogy ennyien felköszöntötték a jeles napon.

Mondani sem kell, hogy csak úgy záporoztak a dicsérő hozzászólások, hiszen elképesztő formában van a híresség, így például Charlize Theron, Courteney Cox, Katy Perry, Naomi Campbell, Ashley Graham, Josh Gad, Paris Hilton, Sophie Turner, Demi Moore, Olivia Wilde, Miranda Kerr és a sztár 16 éves lánya, Apple is kifejezték a csodálatukat.

Itt lehet megtekinteni Gwyneth Paltrow szexi szülinapi képét, persze csak saját felelősségre:

Borítókép: Gwyneth Paltrow / VALERIE MACON / AFP