promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pataky Attila: „Szerencsére csak a halál kapujáig jutottam”
Borítókép:  Metropol
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Edda Művek frontembere, Pataky Attila megfertőződött a koronavírussal, és bár már túl van a nehezén, nagyon legyengítette a betegség.

Pataky Attilát nemrég kórházba kellett szállítani, ahol kiderült, hogy elkapta a koronavírust. Bár az Edda Művek frontembere már túl van a nehezén, nagyon legyengítette őt a betegség. Az énekes nemrég Bochkor Gábor reggeli műsorában beszélt a tapasztalatairól és a szeretet erejéről.

Pataky a minap a Ripostnak is interjút adott, amiben arról beszélt, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy hagyta magát ennyire elgyengülni.

„Úrrá lett rajtam a kilátástalanság, éreztem, ahogy elfogyok és eltűnök a földi létből. Szerencsére csak a halál kapujáig jutottam. (...) Soha többé nem engedem el a fényt! Jöjjön bármi az életben, nem engedem, hogy olyan mélyre sodorjon, mint amilyen mélyen most jártam. Soha többé nem akarom egy pillanatra sem elveszíteni a feleségem, a gyermekeim és az Edda rajongók mosolyát, mert most egy kicsit mindegyiket elvesztettem, de többé ezt nem engedem… Talán majd odaát megértem kik és miért szabadították ránk ezt a vírust és azt, hogy mégis hogyan keveredhettem velük egy helyre ebben az univerzumban...”

Az énekes azt mondta, hogy ahhoz még idő kell, hogy a tüdeje teljesen meggyógyuljon, de a lelki sebeknek ennél jóval több időre lesz szüksége.

„Dolgozom az életerőmön is igyekszem újra elhinni, hogy a nap tényleg süt. Tudtam, hogy mi van odaát, hiszen jártam már ott korábban, de most szétszakadt a lelkem...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás