promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna a melleivel kíván mindenkinek szép napot – fotó
Borítókép:  Kelemen Anna / via nyugat.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Annácska még hatalmas kebleit is képes bevetni annak érdekében, hogy kicsit szebbé tegye számunkra a szürke hétköznapokat.

Az utóbbi években egész bensőséges kapcsolatot kezdett el ápolni a hűséges, de sokszor határozottan szexuálisan kiéhezettnek tűnő követőivel az egykori Playmate, Kelemen Anna. Rendszeresen megosztja velük mély gondolatait, táncol nekik, beavatja őket a legféltettebb titkaiba, most pedig úgy hálálja meg a bizalmukat, hogy sajátos módon kíván nekik szép napot.

Kelemen Anna napszemüvegben, egy rendkívül kivágott, brutálfeszes ruhában aranyozta be a rajongók életét – ráadásul még hasznos jótanáccsal is szolgált, mivel barátságosan felhívta mindenki figyelmét arra, hogy használjuk a fejünket, hiszen azért van a nyakunkon.

Mondani sem kell, a pozitív üzenet egyből célba ért, és elkezdtek záporozni a dicsérő kommentek, amik között persze akadt olyan is, ami kifejezetten Annácska méretes melleinek szólt. Ettől függetlenül a gyönyörű híresség igazán jólelkű, hogy törődik velünk, aki pedig szeretne részesülni a fent említett kedvességből, az itt megtekintheti a fotót – persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás