promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Németh Kristóf drámai vallomása: „Telefonon hallgattam, ahogy sztrókot kap az anyám”
Borítókép:  Németh Kristóf / nepszava.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Győző műsorában vendégeskedett a Barátok közt színésze, Németh Kristóf, aki a beszélgetés folyamán elárulta élete egyik legmegrázóbb élményét.

A nézők leginkább az RTL Klubon futó Barátok közt Kertész Gézájaként ismerik Németh Kristófot, de a sztár már rengeteg helyen bizonyította tehetségét, és többek között a Drága örökösökben is láthatjuk őt. Most Szabó Győző készített vele egy interjút a Blikk + Győző – Dumáljuk meg! című videósorozat legutóbbi részében, ahol egy elég szívszorító történetet mesélt el szeretett édesanyjával kapcsolatban.

„Telefonon hallgattam, ahogy sztrókot kap az anyám... Ennek most már 15 éve, és azt hiszem, az volt az egész életemben az első olyan igazi pofon az élettől, amikor azt mondtam, »úristen, ezt azért nem gondoltam volna«. Egyik napról a másikra megváltozott minden, és az addig a családunk legerősebb, egészségtől és energiától duzzadó tagja, édesanyám bekerült a kórházba”

– árulta el a híresség.

A Blikk cikkéből kiderül, hogy Németh Kristóf a sorsnak köszönheti édesanyja életét, hiszen volt egy megmagyarázhatatlan érzése, hogy abban a pillanatban fel kell hívnia őt, és gyakorlatilag ez mentette meg. Az egész egy rettenetes, megterhelő élmény volt mindenki számára, amit a színész senkinek sem kívánna, mivel elképesztően fájdalmas időszakról van szó.

Végül egy kockázatos gyógyszerkísérlet segített az édesanyján, bár erőteljesen sérült a beszédközpontja, emiatt pedig már nem tud úgy kommunikálni, mint régen. Ettől függetlenül teljes életet él, és élvezi a boldog nagymamakort, szóval még így is nagyon szerencsésnek mondhatja magát a család.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás