Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Győrfi Pál lett Gabriela Spanic szexi latin szeretője – videó

Győrfi Pál lett Gabriela Spanic szexi latin szeretője – videó

Színes

Győrfi Pál lett Gabriela Spanic szexi latin szeretője – videó

Színes

Baranyecz János - 2020.09.22. 07:07

Hamarosan indul a magyar Dancing with The Stars, Gabriela Spanic pedig egy elborult videóval népszerűsíti a táncos műsort, amiben egy vad bugyivillantás mellett még a macsósított Győrfi Pál is feltűnik.

Október 10-én kezdődik a TV2 Dancing with the Stars című műsora, amiben a Paula és Paulina világsztárja, Gabriela Spanic is versenyezni fog, a rajongók pedig természetesen nagyon izgatottak emiatt. Már alapból az is sokakat feltüzelt, hogy Stohl András mellett az RTL Klubtól átigazolt Kiss Ramóna fogja vezetni a táncos vetélkedőt, de a csatorna most összehozott egy olyan ütős reklámot, hogy már emiatt megérte a befektetés.

A szappanoperák összetéveszthetetlen hangulatát idézi az a Dancing with the Stars promóvideó, amiben a gyönyörű Gabriela Spanic Orosz Anna hangján szólal meg, a hónapok óta otthonmaradásra bíztató Győrfi Pál pedig elmaszkírozott latin macsóként tündököl – miközben milliók szívét töri össze azzal, hogy nem lehet az övék.

Egy igazán zseniális munkát raktak le az asztalra a készítők, mivel harminc másodperc alatt szexszimbólumot csináltak Győrfi Pálból, ráadásul átjön az alkotásból a tipikus drámázás, a virtus, meg persze a fülledt erotika is, amiről Gabriela Spanic gondoskodik, hiszen egy határozott táncmozdulattal még a bugyiját is megvillantja nekünk.

Szóval, aki látni akarja az év egyik legmókásabb videóját, az itt megteheti, a nevetés pedig szinte garantált:

Borítókép: Gabriela Spanic és Győrfi Pál / tv2.hu (screenshot)