promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus szexi tánc közben vetkőzött félmeztelenre – videó
Borítókép:  Miley Cyrus / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy Miley Cyrus ismét a testével próbálja felhívni magára a figyelmet, ráadásul elég nagy sikerrel.

Annak idején egy ártatlan Disney-sztárként ismerhettük meg a Hannah Montana című sorozatban Miley Cyrust, de végül sokakhoz hasonló módon ő is úgy próbált kitörni ebből a skatulyából, hogy pucérkodott, botrányokba keveredett és teljesen elengedte magát. A rajongók zöme hűségesen kitartott mellette, az utóbbi időszakban pedig úgy tűnt, hogy végre lenyugodott – viszont most kiderült, hogy még mindig van benne vadság.

Miley Cyrus nem kertelt, hiszen fogta magát, és mindenki meglepetésére konkrétan elkezdett sztriptízelni Instagramon, így mind a 115 millió követője láthatta, ahogy félmeztelenre vetkőzik, és illegeti magát a kamera előtt.

Ebből is látszik, hogy az új, kicsit érettebb zenéi sem tudják elfedni a híresség igazi, őszinte énjét. A kiposztolt, vadító videók alapján pedig tényleg nagyon élvezi a szingli létet, hiszen most senki se szólhat bele abba, hogy mit csinál. A közönség persze imádta Miley Cyrus produkcióját, szóval így kell elfogadnunk őt – egy tehetséges, szabadszellemű, bevállalós popsztárként.

Itt lehet megtekinteni az előadást, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás