Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Várkonyi Andrea is elkapta a koronavírust

Várkonyi Andrea is elkapta a koronavírust

Színes

Várkonyi Andrea is elkapta a koronavírust

Színes

Baranyecz János 13:03

Kiderült, hogy a világjárvány Várkonyi Andreát sem kímélte, pedig egyáltalán nem érzékelte magán a tipikus tüneteket.

A népszerű műsorvezetőnek, Várkonyi Andreának néhány héttel ezelőtt makacs arcüreggyulladása volt, ami nagyon nehezen akart elmúlni. Attól függetlenül, hogy nem érezte jól magát, eszébe sem jutott, hogy esetleg a hírhedt koronavírusról lenne szó, majd hirtelen megszűnt az ízérzékelése, és akkor már komolyan elkezdett aggódni – kiderült, hogy volt miért.

„Tényleg csak a magam és a környezetem megnyugtatására csináltattam meg a PCR-tesztet, aztán jött a meglepetést, pozitív lett. Váratlanul ért, hiszen a tünetek nem voltak tipikusak, nem volt lázam, izomfájdalmam, fejfájásom”

– mesélte Várkonyi Andrea a Borsnak.

A híresség szerint az akkor náthás kislánya, Nóri is megfertőződött még sulikezdés előtt, de szerencsére neki csak másfél napig tartott a betegség. Végül mindketten meggyógyultak, hiszen azóta már negatív a tesztjük, bár a sztár még mindig elég fáradékony, és az érzékelését sem nyerte vissza teljesen.

Várkonyi Andrea egészen addig nem akarta nyilvánosságra hozni a dolgot, amíg le nem győzte a koronavírust, de most a saját példájával akarja felhívni a figyelmet a megelőzés fontosságára, és hogy érdemes maszkot hordani, mert kiemelten veszélyben vannak az idős emberek, szülők, akikre vigyázni kell.

Borítókép: Várkonyi Andrea / via maivalosag.com