Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett a legszexibb bikinis kép Jennifer Lopeztől – válogatás

Megérkezett a legszexibb bikinis kép Jennifer Lopeztől – válogatás

Színes

Megérkezett a legszexibb bikinis kép Jennifer Lopeztől – válogatás

Színes

BTP - 2020.09.18. 08:08

Weisz Fanni továbbra is szupervékony, míg Cardi B meztelenül habot eszik a melleiről, de lesz egy meglepetés modellünk is.

Nem igazán lehet megmondani Jennifer Lopezről, hogy elmúlt 50 éves. Bár tesz is érte, például amikor volt a születésnapja, a torta és a buli után rögtön az edzőteremben kezdett másnap reggel. Szóval továbbra sem esik pánikba, ha bikinibe kell bújni, mivel néhány húszéves modellt is simán a háttérbe tud szorítani a testével. Az énekesnő falatnyi fürdőruhában élvezi ki a nyár utolsó pillanatait.

Pletykálgatnak Weisz Fanniról, hogy újra összejött a férjével, mivel Hajmásy Pétert és a modellt egy bevásárlóközpontban látták együtt, ahol nagyon is élvezték egymás társaságát. Lehet csak baráti találkozó volt, lehet több, majd kiderül. Ennek örömére szétnéztünk Fanni Instagram oldalán, ahol találtunk is egy remek edzős fotót. Látszik, hogy a modell továbbra is bombaformában van.

Cardi B-nek nincsenek jó napjai, mivel három év házasság után válik a férjétől. A szintén rapper Offset többször megcsalta, így már nem tud megbízni benne. Cardi ettől függetlenül jól érzi magát a bőrében, pontosabban a habok között. Az egésszel egy friss szerzeményt is hirdet, amiben Anittának is benne lesz a keze.

Végül jöjjön a meglepetés, vagyis az itthon kevésbé ismert Becky Hudson. Ha szétnéztek a képei között, akkor rá fogtok jönni, hogy miért van a Los Angeles-i modellnek 1,7 millió követője.

Borítókép: JLo Instagram