promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van olyan bikini, amiben még nem láttuk VV Seherezádét – válogatás
Borítókép:  Life
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Rellának szintén akadt bikinis posztolása a közelmúltban, de megnéztük Kylie Jenner és Katie Holmes friss dekoltázs fotóját is.

Nagy Vivientől, azaz VV Seherezádétól özönlöttek a bikinis fotók a nyár folyamán. Akadt azonban egy kép, ami a mi figyelmünket is elkerülte. Itt ki is fejtette, hogy hatalmas lendülettel temette mindenki az évszakot, de ő még csendben várt picit, és tovább élvezte. A hőmérő még engedékeny, de lehet tényleg ez lesz az utolsó fürdőruhás kép, amit kapunk tőle egy ideig.

Közben egy friss fotón már lehet látni, hogy Sehi teljesen megváltoztatta a hajszínét. A táplálkozási tanácsadó bevörösödött, és szó se róla, igazán jól áll neki.

Rubint Rellát anno csak Rubint Réka unokahúgaként emlegette mindenki, de ma már önálló brandet épített, és influenszerként osztja meg sporttal, egészséges táplálkozással kapcsolatos tanácsait a követőivel. Szétnéztünk hát az Instagram oldalán, ahol azért volt fent bikinis kép, még ha elég távoli is. Ha váltunk egyet, akkor elölről is megcsodálhatjuk a tökéletes alakját.

Nem újdonság senkinek, hogy Kylie Jenner tölt fel olyan képet, ahol a dekoltázsa van előtérben. Ez ismét megtörtént, és ha lapozunk egyet, akkor még közelebbről is megcsodálhatjuk a Jenner lány kebleit, na meg persze a hasát.

Katie Holmes párjai között ott volt Tom Curise, és Jamie Foxx is. A színésznő neve most azért pörög a sajtóban, mert összejött egy Emilio Vitolo Jr. nevezetű étteremtulajdonossal. Úgy tűnik ő is ráunt arra, hogy túl nagy nevű hírességgel járjon. A paparazzifotósok már le is kapták őket, amint New Yorkban csókolóznak. A válogatásban mi persze nem ezt mutatjuk meg nektek, hanem egy Holmestól nem megszokott fotót, amin egy feszülős fekete felsőben előtérbe kerül a dekoltázsa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás