promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs rádiós csapata is posztolt egy-egy pénisz fotót
Borítókép:  Rádió 1
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Balázsék beindították a Chris Evans kihívást, amivel reagálnak a színész netre kikerült pénisz fotójára.

Gyakorlatilag felrobbantotta az internetet az utóbbi napokban, hogy az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans véletlenül megmutatta a nemiszervét. A színész egy családi videót osztott meg az Insta-sztorijában, ahol a „Heads Up!” nevű játékkal ütötték el az időt. A képernyőfelvétel után Evans ki akart lépni, de előkerült a személyes albuma, ahol a szemfüles rajongók kiszúrtak egy fotót a péniszéről.

A videót természetesen gyorsan törölte a színész, de hát az internet nem felejt, szóval aki nagyon szeretné, az megtalálhatja a világhálón, és nem is kell túlságosan mélyre ásni.

Nincs mese, Evans bakizott, de nem hisszük, hogy ez túlságosan befolyásolná a karrierjét. A színész jóbarátja, Mark Ruffalo amúgy azonnal viccesen reagált a helyzetre. Az elnökválasztás közeledtével azt írta neki, hogy amíg Trump ül az elnöki székben, addig nincs olyan dolog, amivel elborzaszthatná az embereket.

Hamar túl leszünk ezen is, ez tény, de addig az emberek még csámcsognak rajta kicsit. Sebestyén Balázsék a reggeli műsorukban meg is hirdették a Chris Evans kihívást.

„Ma meghirdettük a rádióban a Chris Evans kihívást, amiben Amerika Kapitánya mintájára, bátor férfiak villantanak ezt-azt… Én egy régebbi képpel nevezek, mert azóta az alsóházban lényegi változás nem történt”

- írta Vadon Jani Instagramon, aki tényleg bátor volt, és egy villantós képet töltött fel.

Rákóczi Feri is napozgatott kicsit, de hát mi lehet az az árnyék?

Sebestyén Balázs is feltöltött egy vicces fotót, mintha valami dudorodna a nadrágjában, de később úgy döntött, hogy ezt törli az Instagramjáról. Lehet majd újat tölt fel, de az is, hogy inkább túlságosan sajnálja a színészt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás