promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea durván lefogyott a koronavírus miatt – fotó
Borítókép:  Vajna Tímea / TV2 (via alfahir.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A betegség sajnos eléggé legyűrte Vajna Timit, aki most megmutatta, hogy mindössze egy hónap alatt milyen drasztikus változáson esett át a teste.

Mostanában nem alakulnak valami jól Vajna Tímea dolgai, hiszen a világjárvány miatt sokáig egyedül maradt Amerikában, majd mikor végre pihenhetett volna a szerelmével, akkor nyaralás közben csúnyán kirabolták őket Ibizán, és végül az is kiderült, hogy valahogyan elkapta a hírhedt koronavírust. A híresség nem viselte túl jól a fertőzést, ez pedig a testére is komoly, látványos hatást gyakorolt.

Vajna Tímea megosztotta a követőivel, hogy az utóbbi egy hónapban 4,5 kilót fogyott a koronavírus következtében, így már konkrétan látni lehet a bordáit. Ez elég félelmetes, hiszen hetekkel ezelőtt még egyáltalán nem így nézett ki – pedig a rajongók már akkor is aggódtak az egészségéért.

Az üzletasszony a nehezén már túl van, és elvileg sokkal jobban érzi magát, de a tüdeje még mindig fáj, mivel azt károsította leginkább a betegség. Ilyenkor természetes a súlyvesztés, és volt olyan kommentelő, aki jelezte, hogy vele is ez volt, mikor elkapta, szóval jó eséllyel csak átmeneti állapotról van szó, és Vajna Timi hamarosan visszanyeri a régi formáját.

Itt lehet megtekinteni a képet, amin tökéletesen látszik, hogy mennyit fogyott a modell:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás