promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paris Hilton megvillantotta a kutyáját – fotó
Borítókép:  Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez nem egy clickbait cím, a képen tényleg a kutyája van. Semmi túlfűtött szexuális tartalom, ettől függetlenül ez egy különleges fotó.

Paris Hilton, a 39 éves dúsgazdag énekesnő és sztárceleb kis kedvencével a karjaiban gondolt egyet, és beült elszürcsölni egy narancsos italt egy menő Hollywood-i kávézóba.

Parist nem volt könnyű felismerni, mert tetőtől-talpig elbarikádozta magát az öltözékével. Hosszú fekete nadrágot, egy szürke cipzáras pulóvert, szürke pólót és egy vérnarancs színű edzőcipőt viselt. A fején egy hatalmas baseball sapkával burkolózott a felismerhetetlenbe.

Ráadásul Paris egy napszemüveggel, és persze egy arcmaszkkal is elfedte arcát. 

Kiléte akkor lepleződött le, amikor leült az ital mellé. Kutyusa kötelességtudóan és türelmesen, Paris mellett várt.

A szőke ciklon a kutyust szerelmétől, Carter Reumtól kapta ajándékba. Carter a kapcsolatuk évfordulója alkalmából lepte meg Hilton kisasszonyt a bájos szőrpamaccsal.

A négylábú van annyira bájos, mint maga a szőke hölgyemény.

Egy szibériai husky és egy pomerániai törpespicc nászából született, és úgy tűnik mindkét fajta előnyös tulajdonságait örökölte. 

A zabálnivaló eb további nyolc apró kutya testvérhez csatlakozott azáltal, hogy Paris lett a gazdája. A hölgyemény kutyái saját mini-kúriájukban laknak, Paris Hilton Beverly Hills-i kertjében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás