promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic hetekig bujkált Budapesten a nagy bejelentés előtt
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gabriela Spanic három hétig bujkált Budapesten, mielőtt bejelentették, hogy ő lesz a Dancing with the Stars egyik versenyzője.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Sztárban sztár legutóbbi adásában jelentették be a TV2 következő nagyszabású műsorának szereplőit; beleértve a műsorvezetőket, a versenyzőket, és a zsűrit. A hamarosan induló Dancing with the Stars két házigazdája Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesz.

A versenyzők között olyan táncos sztárpárokat láthatunk majd, mint Osvárt Andrea és Suti András, Marsi Anikó és Vas Zsolt, Pásztor Anna és Köcse György, Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Détár Enikő és Baranya Dávid, Istenes László és Czina Boglárka, Noszály Sándor és Mikes Anna, Horváth Tamás és Sipos Viktória, Tóth Dávid és Lissák Laura, Emilió és Tóth Orsolya, Győrfi Dani és Stana Alexandra, valamint Gabriela Spanic és Andrei Mangra.

A Paula és Paulina című sorozat sztárja a leleplezés után rögtön posztolt az Instagram-oldalára, amiből kiderült, hogy a színésznő már három nete Budapesten bujkált, de most végre üdvözölhette Magyarországot.

A BBC Studio világsikerű táncos műsorában népszerű hírességek, profi táncpartnereik segítségével sajátítják el számtalan ismert táncstílus mozdulatait, a latin koreográfiáktól a klasszikus keringőig, hogy lenyűgözzék a zsűrit, valamint a stúdió közönségét és a tévénézőket.

A műsor eredetileg Strictly Come Dancing néven indult 2004-ben az Egyesült Királyságban, ahol főműsoridőben folyamatosan győzedelmeskedett. A legutóbbi évad fináléja 12,5 milliós nézőcsúcsot ért el. A nemzetközi szinten Dancing with the stars néven ismert műsor világszerte is az egyik legtöbbet értékesített BBC Studio formátum lett. Az elképesztő táncos showműsor licenszét már 58 ország vásárolta meg. Népszerűségét igazolja, hogy az Egyesült Államokban már a huszonnyolcadik szériáig jutott, Lengyelországban a huszonharmadik, míg az Egyesült Királyságban a tizenhetedik évadánál jár a műsor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás