Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Imádnivaló képet posztolt Fördős Zé a családjáról

Imádnivaló képet posztolt Fördős Zé a családjáról

Színes

Imádnivaló képet posztolt Fördős Zé a családjáról

Színes

Toronicza Péter 18:48

Anno rakott ki különleges fotót A Konyhafőnök zsűrijéről is, de a friss felvételen a családja van a középpontban.

Zakatol A Konyhafőnök, és belevágunk az utolsó hétbe, mivel már csak hat amatőr szakács van talpon. A döntőig nagyon kemény feladatok várnak még a versenyzőkre, és a legkisebb hiba is elég ahhoz, hogy valaki kiessen, bármennyire is jó volt eddig.

A három zsűritag, vagyis Fördős Zé, Sárközi Ákos, valamint Rácz Jenő a műsoron kívül is nagyon jó barátok. Zé a múltkor posztolt is egy képet, amin hárman szerepelnek. A trió nem egy bankrablásra készült, hanem gokartozni voltak.

Most azonban olyan képet kaptunk a műsorvezetőtől, amilyet még soha: három generáció egy fotón: Zé, az édesapja, valamint a 96 éves nagypapája.

„Nagyfater, fater meg én. 96 (!) éves anyai nagypapám, miután összepakolta a balatoni nyaralóját a télre, még beugrott hozzánk az SK-ba, ahol apu épp egy új pizzarecepten dolgozott. Sokan kérdezik, hogy mitől van ilyen toppon az öreg majd' 100 évesen is. A válasz egyszerű: világéletében a Street Kitchen-ről főzött!”

– írta a képhez Zé.

Azt biztosan kijelenthetjük, hogy mi is szeretnénk így kinézni 96 évesen, szóval tényleg tudhatnak valamit ezek a Street Kitchen kaják.

Borítókép: Halasz Jacint - RTL Klub offical