promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Imádnivaló képet posztolt Fördős Zé a családjáról
Borítókép:  Halasz Jacint - RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Anno rakott ki különleges fotót A Konyhafőnök zsűrijéről is, de a friss felvételen a családja van a középpontban.

Zakatol A Konyhafőnök, és belevágunk az utolsó hétbe, mivel már csak hat amatőr szakács van talpon. A döntőig nagyon kemény feladatok várnak még a versenyzőkre, és a legkisebb hiba is elég ahhoz, hogy valaki kiessen, bármennyire is jó volt eddig.

A három zsűritag, vagyis Fördős Zé, Sárközi Ákos, valamint Rácz Jenő a műsoron kívül is nagyon jó barátok. Zé a múltkor posztolt is egy képet, amin hárman szerepelnek. A trió nem egy bankrablásra készült, hanem gokartozni voltak.

Most azonban olyan képet kaptunk a műsorvezetőtől, amilyet még soha: három generáció egy fotón: Zé, az édesapja, valamint a 96 éves nagypapája.

„Nagyfater, fater meg én. 96 (!) éves anyai nagypapám, miután összepakolta a balatoni nyaralóját a télre, még beugrott hozzánk az SK-ba, ahol apu épp egy új pizzarecepten dolgozott. Sokan kérdezik, hogy mitől van ilyen toppon az öreg majd' 100 évesen is. A válasz egyszerű: világéletében a Street Kitchen-ről főzött!”

– írta a képhez Zé.

Azt biztosan kijelenthetjük, hogy mi is szeretnénk így kinézni 96 évesen, szóval tényleg tudhatnak valamit ezek a Street Kitchen kaják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás