promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis kiakadt: „Szeretném a magánéletemet magamnak megtartani”
Borítókép:  Curtis / blikk.hu (Varga Imre)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új barátnőjével kapták lencsevégre Majka zenésztársát, Curtist, aki a szalagcímek láttán nagyon felháborodott, és most őszintén reagált a dologra.

Nagyon meglepte a közönséget Curtis, mikor nemrég bejelentette, hogy külön utakon folytatják a feleségével, Krisztivel. Elvileg már hónapokkal ezelőtt szakítottak, de azért még próbálták megmenteni a házasságukat, sajnos sikertelenül. Szerencsére nagyon jó viszonyt ápolnak még a mai napig, a rapper pedig már talált is magának valakit – viszont nagyon nem tetszett neki, ahogy a média kezelte a dolgot.

„Mi az hogy lebuktál Curtis? Mivel buktam le? Hiszen ország világ előtt bejelentettük a napokban, hogy feleségemmel hónapok óta külön élünk. Mindent megtettünk, hogy. kapcsolatunkat helyrehozzuk, de sajnos jelenleg úgy láttuk, hogy nincs visszaút. Maximálisan tisztelem Krisztit és szeretem, ezért is tartom felháborítónak, hogy a sajtóban ilyen szintű cikk jelent meg, és lesifotósok várnak rám a lakásom előtt. Szeretném a magánéletemet magamnak megtartani és az új kapcsolatomat, ami ráadásul igen kezdeti fázisban van, így szó sem eshet szerelemről, nem a feleségem orra alá dörgölni, hiszen jó viszonyban váltunk el”

– mondta az Influencer Magazinnak Curtis.

A BEST Magazinnak sikerült lefotóznia a hírességet, és a válogatott kosárlabdázóként ismert új barátnőjét, Barnai Juditot, de ezek alapján még nagyon az elején járnak, így inkább nem szeretnék, ha az emberek beleszólnának az éppen kialakuló kapcsolatukba – meg úgy alapból a magánéletükbe.

Ettől függetlenül biztosan sokan örülnek annak, hogy Curtis a jelek szerint újra boldog, és a rajongók legnagyobb boldogságára Majkával is aktívan zenél.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás