promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Ádámot meztelen fotókkal akarják meghódítani
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most, hogy Szabó Ádám szingli, és elkezdett foglalkozni a testével, nagyon sokan meztelen fotókkal próbálják meghódítani a szívét.

Szabó Ádám már egy ideje nincsen együtt Tóth Andival, és úgy tűnik, hogy nagyon sokan igyekeznek megragadni a lehetőséget, és kihasználni, hogy a Sztárban Sztár versenyzője jelenleg szingli és meghódítható.

Nem is bízzák a véletlenre, rögtön olyan képeket küldözgetnek Ádámnak, amin mindent megmutatnak magukból. Más kérdés, hogy ezekkel az intim, meztelen fotókkal semmit sem érnek el az énekesnél.

„Amióta elkezdődött a Sztárban Sztár, hihetetlenül megugrott a követőim száma és hihetetlen mennyiségű üzenet érkezik. Ezek nagy része gratuláció és biztatás, illetve a zeneiségemnek szól, de egyre több olyan üzenetet kapok, amiben felajánlkoznak nekem lányok és hát fiúk is”

– kezdte a Ripostnak Ádám, aki eleinte még hízelgőnek találta a randevúra hívó üzeneteket, de azt mondja, mostanra kezd elszabadulni a pokol a közösségi oldalain.

„Az első adás után kezdtek beindulni a követőim és a második után szabadult el úgymond a pokol. Kicsit már félve nyitom meg a leveleket, mert egyre több olyan üzenetet kapok, amiben meztelen fotókat küldenek magukról lányok és meglepő lehet, de az idősebb korosztály is. Sőt egy-két fiú sem fogja vissza magát ilyen téren”

– tette hozzá Ádám, aki eleinte mindig megköszönte ezeket az üzeneteket is, de mostanra kissé zavarónak találja őket, így már csak a normális üzenetekre reagál. Az énekes úgy érzi, még nem áll készen egy új kapcsolatra, de elmondása szerint amúgy sem járnának sikerrel nála azok a lányok, akik a testükben látják az egyetlen értéküket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás