promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kylie Jenner melleivel ismét nem lehet betelni – válogatás
Borítókép:  Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Charlotte McKinney bikiniben mutatja meg magát, de Renee Somerfield például teljesen meztelen.

Kylie Jenner nem vitte túlzásba mostanában a szexizést, de azért egy rögtönzött hozzáillő matróz ruhában villantott egy elég erős dekoltázst.

Kylie régi képeket nézegetett, és ráakadt egy szerinte úgynevezett drágakőre. Nehéz hova tenni ezt a fekete ruhát. Természetesen szexi, de ettől függetlenül mégis túlságosan gyatra darab. Ha nem Jennerékről beszélünk, akkor valószínűleg nem sok hölgy próbálkozna ilyennel.

Charlotte McKinneyt inkább modellként, mint színésznőként ismerik. Szerepelt például a Fantasy Island nevezetű horrorban, de az új Baywatchban ő volt például Julie. Az biztos, hogy a bikini mindig is jól állt neki.

Mutatunk persze róla egy közelebbi is. Itt Charlotte azt írta a képhez, hogy még nagyon nem szeretné elengedni a nyarat. Majd oda kell utaznia, ahol mehet a bikinis villantás egész évben.

Renee Somerfield neve itthon nem lehet túl ismerős, de ettől függetlenül van már másfélmillió Instás követője a világban. A hölgy modellkedik, strandröplabdázik, és vegán életmóddal tartja kordában a tökéletes testét.

A sok követő persze annak is köszönhető, hogy Renee nem szégyelli megmutatni mindenét. Kész csoda, hogy a meztelen képét még nem törölte az Instagram. Úgy néz ki, hogy belefér a dolog sokak nagy örömére!  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás