promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kertészek helyett kecskékkel tartanak rendben egy New York-i parkot
Borítókép:  Kirsty Wigglesworth / POOL / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet itthon is bevethető valamint látványos lenne a kecskés módszer?

Kimondhatjuk, hogy kecskékből nincsen hiány, mivel ez az állat volt a főszereplője a hét egyik legjobb és legviccesebb videójának. A felvételen az egyik farm kecskéje a georgiai Douglas megye seriffhelyettes kocsijába szállt be, majd elkezdte megdézsmálni a hivatalos dokumentumokat. A rendőr nagyon nehezen tudta kiszállítani a kecskét a kocsiból, az állat pedig a végén még fel is borította.

Közben meglepő lépésre szánta el magát New Yorkban az ENSZ székház közelében található park menedzsere. Ahelyett, hogy felbérelt volna egy csapat kertészt, inkább kecskéket szerzett, akik lelegelik és rendben tartják a parkot, hogy az tökéletes állapotba kerüljön.

A koronavírus miatt a városban nagyon visszaesett a turizmus, így jelenleg senkit sem zavarnak az állatok, akik nagyon jól megvannak. A helyiek már össze is barátkoztak a kecskékkel.

„Húsz kecskét béreltünk ki, akik itt vannak és segítenek elfogyasztani a szőlőindákat, az eper és szederfa friss hajtásait, na meg azt a túlzott mennyiségű növényt, ami elburjánzott itt a parkban”

- mesélte a menedzser a Fókusz videójában.

A kecskék aranyosak, de azért a dolguk végeztével valószínűleg távoznak, mivel a parkban sétáláskor folyamatosan találkoznának az emberek néhány aknával, amit nem szívesen kerülgetnének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás