promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajléktalanná válhat Bíró Ica, megint kilakoltatják
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bíró Ica szeptember 17-ére megkapta a harmadik kilakoltatási értesítőjét; ha ezt a lakását is el kell hagynia, már tényleg nem lesz hova mennie.

Bíró Ica jól tudta, hogy alacsony nyugdíjra számíthat, ezért 15 évvel ezelőtt devizahitelt vett fel, hogy két ingatlant vásároljon, amivel be akarta magát biztosítani anyagilag időskorára. A válság miatt viszont a törlesztőrészlet a háromszorosára nőtt, amit már nem tudott fizetni. Most már harmadszor kell összepakolnia a holmiját, és elhagynia a lakását, ahová azért került a tavaly májusi dupla kilakoltatásnál, mert tévedésből a másik ingatlanát foglalták le. Információk szerint ennek azóta sem kapta vissza a kulcsát, így a mostani kilakoltatás után végleg az utcára kerülhet.

„Amit ellenem elkövettek a „devizauzsorások”, ítészek, végrehajtók és társaik, az már teljes ellehetetlenítés. Nem tudom, hová megyek, ha a tavaly tévesen lefoglalt lakásból kitesznek, mert a másik, a még a nevemen lévő ingatlan kulcsait a mai napig nem adta vissza a végrehajtó. Elképesztő, hogy az árverezés után 2017 áprilisától a hibás kilakoltatás között eltelt két év alatt a végrehajtó nem ellenőrizte a helyrajzi számokat a lakás alaprajzán”

- mondta a Blikknek Ica, aki a kettős kilakoltatás után azt hitte, végre nyugalomban élhet tovább, de most nagyon kétségbe van esve.

„Most tényleg az utcára kerülök. Senkit nem érdekelnek a végzések, fellebbezések, elutasítások és a könnyeim. Egy élet munkája után földönfutóvá akarnak tenni. Egy hetem van, és végleg ellehetetlenítenek, de nyilvánosságra hozok minden dokumentumot, mert ebben az ügyben hamisítás is volt, a nevemmel visszaélő mediátor és álügyvéd is közreműködött. Arra számítottak, hogy ebbe belehalok, de nem vagyok rá hajlandó!”

Bíró Ica jelenleg is egy könyvön dolgozik, amibe a hányattatásairól ír. Továbbra is kiáll az igazáért, még mindig hisz benne, hogy kiderül az igaza, és nem hagyja, hogy elvesszen mindaz, amiért egy életen át dolgozott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás