Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Álarcos énekes: Bence úgy beszólt Beának, hogy kivágták az adásból

Álarcos énekes: Bence úgy beszólt Beának, hogy kivágták az adásból

Színes

Álarcos énekes: Bence úgy beszólt Beának, hogy kivágták az adásból

Színes

Helmeczi Benjamin 07:07

Az Álarcos énekes első adásában Istenes Bence úgy beszólt Hargitai Beának, hogy kivágták az adásból, de kimaradt jelenetként nemrég felkerült az internetre.

Az Álarcos énekes 2. évadának első adása telis-tele volt emlékezetes pillanatokkal, és biztosak lehetünk benne, hogy ez a következő hetekben sem lesz másképp. Ezen a vasárnapon például megint Csobot Adél és Istenes Bence piszkálódásaitól lesz hangos a műsor.

De egyelőre maradjunk még az előző adásnál, hiszen nagyon sok felvétel nem került be az összevágott, végső verzióba, amit a TV-ben láthattunk. Szerencsére az RTL Klub hétről-hétre közzétesz néhány kimaradt jelenetet a műsor hivatalos honlapján; ezek közül az egyikben szem-, és fültanúi lehetünk annak, hogy a Nyomozók végül miért a Sütit ejtették ki.

Egy másikban pedig Istenes Bence éppen arról beszél, hogy mikor a produkció és az RTL Klub folyamatosan újabb nyomokat közölt az új Nyomozóról, akkor egy ponton elbizonytalanodott, hogy mégsem Hargitai Bea lesz az:

„Volt egy adott pont, mikor egy-két héttel a műsor indulása előtt én elbizonytalanodtam. Nyilván a nézők előtt tudtuk, hogy te leszel az, de aztán elindult a nyomozás, hogy ki lesz a negyedik Nyomozó (...), és az első nyomnál hívtam is a műsor készítőit, hogy mégsem te leszel az, mert ez volt az első nyom az Instán, hogy nagyon magas az IQ-ja”.

Aztán utána előkerült az a nyom is, ami azt írta, hogy az új Nyomozó anyatej ékszereket hord. Gáspár Laci nem is tudta, hogy mit jelent ez, ezért Bea elmondta, hogyan készülnek ezek a különleges ékszerek.

Borítókép: 24.hu