Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sztárban sztár: Köllő Babett elárulta, hogy most miért takarta el a melleit

Sztárban sztár: Köllő Babett elárulta, hogy most miért takarta el a melleit

Színes

Sztárban sztár: Köllő Babett elárulta, hogy most miért takarta el a melleit

Színes

Baranyecz János - 2020.09.08. 22:22

Köllő Babett brutálszexi ruhában szerepelt a Sztárban sztár első adásában, de legutóbbi alkalommal már sokkal visszafogottabb öltözékben jelent meg – most kiderült, hogy milyen okból tette.

Elindult a TV2 Sztárban sztár című műsora, ahol különböző magyar hírességek bújnak világszerte ismert előadók bőrébe, hogy ezzel szórakoztassanak minket. A nézők viszont nem mindig tudnak a produkciókra koncentrálni, hiszen az egyik zsűritag, Köllő Babett – akit főleg a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismerhet a közönség – olyan dekoltázst villantott az első epizódban, hogy az hihetetlen.

Téma is lett belőle, hogy mennyire szexi volt Köllő Babett megjelenése, hiszen nem mindig láthatunk ilyesmit a tévében. Az előző adásban viszont mindenkit meglepett a gyönyörű sztár, mivel egy jóval szolidabb összeállítást viselt, és a Ripost cikkéből kiderült, hogy ez nem véletlen.

„Nyilván engem nem zavart a merészebb szerelésem sem, de szeretném, ha a közönség jobban odafigyelne a mondanivalómra is. Ezért voltam most zártabb ruhában és igyekeztem egy kicsivel többet szakmázni az adás alatt. Azt, mondjuk, nem hinném, hogy elsősorban én vagyok az az ember, akinek technikailag tanácsot kéne adnia a Sztárban Sztár versenyzőinek, de azért azt is hozzátenném, 16 éves korom óta játszom kőszínházban, balett-táncosként diplomáztam és 18 éve énekelek”

– árulta el Köllő Babett, majd azért hozzátette, hogy ő kifejezetten szereti az extrém stílusú ruhákat, és nem tervezi, hogy garbóban tölti a műsor hátralévő részét.

Úgy látszik, hogy a luxusfeleség pontosan tudja, hogy mit csinál, hiszen először okosan felhívta magára a figyelmet egy csábító ruhadarabbal, majd ezek után elérte, hogy az embereket az is érdekelje, hogy mit mond. Persze, azért elhintette Köllő Babett, hogy fog még a múltkorihoz hasonlót villantani, szóval azoknak sem kell aggódniuk, akik főleg miatta nézik a műsort.

Borítókép: Köllő Babett / blikk.hu (Fuszek Gábor)

Legolvasottabb hírek