promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior terhes felesége kórházba került
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

L.L. Junior terhes felesége kórházba került. Ennek oka, hogy Körtvélyessy Kinga cukorbetegsége miatt veszélyeztetett terhesnek számít, így orvosi tanácsra korábban befeküdt a szülészetre.

„A normális cukorérték 4-5, Kingának pedig 9-10 volt. Mivel bármikor beindulhat a szülés, és akkor tíz percen belül bent kéne lennünk a kórházban, ami szinte lehetetlen, az orvos tanácsára Kinga már egy hete befeküdt"

– mondta L.L. Junior a Blikknek arról, hogy felesége, Körtvélyessy Kinga miért feküdt be több nappal a hivatalos időpont előtt a szülészetre. Az énekes amúgy is szeretne mindent a lehető legnagyobb rendben tudni, célja, hogy várandós párja a legjobb kezekben legyen.

Már mindketten nagyon várják kislányuk, Lili érkezését, a babaszobai is készen áll. Kinga szeptember 17-én 8:30-ra van kiírva, és időzített császárra készülnek, ha addig nem indul be a szülés természetes úton.

„Sokan gondolják, hogy Dávidka születésnapjára tervezzük a lányunk érkezését, de ez nem igaz. A fiamnak 16-án lenne a születésnapja, és semmi esetre sem szeretnénk, ha Lili akkor jönne világra. Persze a természetet nem lehet szabályozni, de nem értem, milyen lelke van annak, aki azzal vádol, hogy a fiam, aki már az Úr mellett van az angyalok között, születésnapjára időzítjük a lányunk érkezését" – fogalmazott a rapper.

L.L. Junior miközben várja lánya érkezését, törökbálinti házukat szépítgeti, koncertezik, dalokat ír.  A nemrég megjelent Hazug világ című videoklipje, a Youtube-on a legfelkapottabb zenék közt van.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás