Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Wellhello: Fluor beletrollkodott Diaz eskövői képébe - fotók

Wellhello: Fluor beletrollkodott Diaz eskövői képébe - fotók

Színes

Wellhello: Fluor beletrollkodott Diaz eskövői képébe - fotók

Színes

Toronicza Péter 19:18

Csöndör László, azaz Diaz úgy érezte öt év után megtalálta az igazit, és nem akarja elengedni – végre összeházasodtak a párjával.  

Fluor és Diaz, a Wellhello két ikonikus figurája éppen a nagyobb szünetüket tartják a koronavírus-járvány miatt. A csapat persze részt fog venni az úgynevezett raktárkoncert sorozatban, de ahogy mi is megírtuk, a két frontember a támogatásból nem akar felmarkolni semmit - a pénzt a zenekar, valamint a háttérstáb kapja meg.

Csöndör Lászlónak édes a pihenés: már eddig is jól megvoltak a kedvesével, Patríciával, akivel már öt éve alkotnak egy párt. A Wellhello énekese 2019 nyarán, júliusban, az évfordulójukon kérte meg a barátnője kezét, aki persze rögtön igent mondott.

Sok esküvővel fog még találkozni az ember a mostani időszakban, mivel a pandémia miatt rengeteg kitolódott. Diaz is most tudott egybekelni Patríciával, akikről fotó is készült milyen gyönyörűek.

Az esküvőn persze Diaz jóbarátja és zenésztársa, Fluor Tomi is ott volt, aki egy pohár borral, vagy ki tudja éppen milyen itallal trollkodott bele a fotóba. Tudunk egyet váltani, ha szeretnénk, de a másik kép gyakorlatilag ugyanaz, csak Fluor helyzete változik. Tomi persze a képhez odaírta, hogy sok boldogságot kíván az ifú párnak, drága barátjának, Diaznak, valamint innentől a feleségének, Patinak. 

Borítókép: Wellhello offical