Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kulacsot rendelt egy anyuka az Amazonról, de undorító dolgot talált benne

Kulacsot rendelt egy anyuka az Amazonról, de undorító dolgot talált benne

Színes

Kulacsot rendelt egy anyuka az Amazonról, de undorító dolgot talált benne

Színes

Baranyecz János 14:14

Hihetetlen meglepetésben részesült egy bristoli édesanya, miután a lányának szánt rózsaszín kulacs nem üresen érkezett meg az Amazontól.

Az Angliában élő, 36 éves Sarah Starr úgy gondolta, hogy az iskolakezdés alkalmából vesz a lányának egy kulacsot a suliba. Fogta magát, szépen megrendelte az Amazonról 7 Fontért (nagyjából 2800 Forintért) a Super Sparrow márkájú, 750 milliliteres, rózsaszín, átlátszó terméket, majd türelmesen várta, hogy végre megérkezzen a futár az ajándékkal – de arra nem számított, ami ez után következett.

A nő kézhez kapta a csomagot, amit rögtön ki is bontott, de észrevette, hogy a kulacs nem üres, hanem lötyög benne valami furcsa, sötét folyadék. Félve ugyan, de kinyitotta, és egyből elfogta a hányinger, ugyanis vizeletet talált benne.

Azonnal értesítette az Amazont, akik bocsánatot kértek, megígérték, hogy alaposan kivizsgálják a kellemetlen ügyet, és felajánlottak neki egy 10 Fontos (úgy 4000 Ft-os) utalványt, hátha attól majd elfelejti ezt az egész életre szóló traumát.

A 24 cikke alapján felmerültek már olyan pletykák, hogy az Amazon embertelen körülmények között dolgoztatja az alkalmazottait, és többek között annyi idejük sincs, hogy a futószalagok mellől kimenjenek a toalettre. Ez megmagyarázná, hogyan került vizelet a kulacsba, de a cég természetesen tagadja, hogy bármi ilyesmiről lenne szó, így még nem derült ki, hogy pontosan mi áll a gyomorforgató történet hátterében.

Borítókép: Illusztráció / Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP