promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulacsot rendelt egy anyuka az Amazonról, de undorító dolgot talált benne
Borítókép:  Illusztráció / Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen meglepetésben részesült egy bristoli édesanya, miután a lányának szánt rózsaszín kulacs nem üresen érkezett meg az Amazontól.

Az Angliában élő, 36 éves Sarah Starr úgy gondolta, hogy az iskolakezdés alkalmából vesz a lányának egy kulacsot a suliba. Fogta magát, szépen megrendelte az Amazonról 7 Fontért (nagyjából 2800 Forintért) a Super Sparrow márkájú, 750 milliliteres, rózsaszín, átlátszó terméket, majd türelmesen várta, hogy végre megérkezzen a futár az ajándékkal – de arra nem számított, ami ez után következett.

A nő kézhez kapta a csomagot, amit rögtön ki is bontott, de észrevette, hogy a kulacs nem üres, hanem lötyög benne valami furcsa, sötét folyadék. Félve ugyan, de kinyitotta, és egyből elfogta a hányinger, ugyanis vizeletet talált benne.

Azonnal értesítette az Amazont, akik bocsánatot kértek, megígérték, hogy alaposan kivizsgálják a kellemetlen ügyet, és felajánlottak neki egy 10 Fontos (úgy 4000 Ft-os) utalványt, hátha attól majd elfelejti ezt az egész életre szóló traumát.

A 24 cikke alapján felmerültek már olyan pletykák, hogy az Amazon embertelen körülmények között dolgoztatja az alkalmazottait, és többek között annyi idejük sincs, hogy a futószalagok mellől kimenjenek a toalettre. Ez megmagyarázná, hogyan került vizelet a kulacsba, de a cég természetesen tagadja, hogy bármi ilyesmiről lenne szó, így még nem derült ki, hogy pontosan mi áll a gyomorforgató történet hátterében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás