promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Seherezádé még utoljára bikinibe bújt – válogatás
Borítókép:  Mészáros Márton
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Justin Bieber felesége is villantott egy kis popsit, Miley Cyrus pedig még sosem evett ennyire szexin pizzát.

Nagy Vivientől, azaz VV Seherezádétól kaptunk bőven bikinis fotót a nyár folyamán, és ezt valószínűleg tekinthetjük valamilyen szinten búcsú posztnak is, mivel a #gyerevisszanyár kiírás már annak tekinthető. Egyre hűvösebb az idő, szóval lassan a fiókok mélyére kerülnek a fürdőruhák. Persze, főleg a magyar celebeknél, mert a világhírű modellek még fognak fotózkodni egzotikus helyeken, ebben biztosak lehetünk.

Justin Bieber felesége, Hailey Bieber is villantott egy feneket. Csak egy brazil zászlót tett oda a posztjához, aminek érezni az összhatását. Persze, akkor lehet igazán észrevenni, ha valaki a cipőjére is figyel, bár arra elég nehéz.  

Miley Cyrus is ott volt az MTV videós-zenei díjátadóján, vagyis a VMA-n, ahol egy szuperszexi átlátszó dreszt viselt. Azt is közölte, hogy csak a fotó kedvéért harapott bele a pizzába, inkább indiai kajára vágyott. Valljuk be, hogy utóbbival nem lett volna ilyen dögös.

Aki pontosabban is kíváncsi arra, hogy néz ki jelenleg az énekesnő teste, azt sem hagyjuk cserben, mivel erről is készült kép.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás