Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Győzike olyat káromkodott a színpadon, hogy a South Park is megirigyelné

Győzike olyat káromkodott a színpadon, hogy a South Park is megirigyelné

Színes

Győzike olyat káromkodott a színpadon, hogy a South Park is megirigyelné

Színes

BTP 11:41

Eléggé kikelt magából a Romantic együttes Gáspár Győzője az egyik fellépésen.

Gáspár Győző múltkor osztotta meg a világgal, hogy szívhez szóló szavakat is elő tud csalni magából. Nem olyan rég kellett megműteni szeretett feleségét, Gáspár Beát, ezért egy kicsit melankolikus, de nagyon érzelmes hangulatba került.

Viszont jött egy Romanticos fellépés Dunaszerdahelyen, ahol az mutatkozott meg, hogy továbbra is nagyon ki tud kelni magából, ha felidegesítik. Persze mondhatni teljesen jogosan, mivel egy részeg baráti társaság zavarta meg a fellépésüket, akik az előző koncerten szintén balhéztak.  

Győzike úgy osztotta ki őket, hogy még egy Eric Cartman is megirigyelné a South Parkból:

„Mi vagyok? F….opó? Az a..ád, az édesanyád. Láttad a…dat meztelenül? Na, akkor annak mondjad, hogy F….opó, te kis kö…g! Tapsoljuk meg az úriembert! Ne mutogassál te majom! Ne mutogassál, jó?

- mondta a színpadon Győzike, aki a tapskérés után sem állt le.

„Szóljon a dal annak az úriembernek, aki olyan szépen tud beszélni! Hogy szakadna meg. Gyerünk, kezek a magasban! Ma ki leszel csinálva, megértetted? Ha ilyen menő vagy”

- folytatta az énekes, aki a két énekesnőnek is megmutatta a zaklatókat. Az esetről videó is készült, amit ide kattintva értek el.

Később a 24.hu felkereste Győzikét, hogy mégis mi volt ez a kirohanás, de a Romantic együttes frontembere elmondta, hogy nincs rajta a videón, milyen abszurdan viselkedtek a társaság.

„A videón nincs rajta, de volt előzménye a dolognak. Volt egy társaság, akik hullarészegek voltak, már az előttünk fellépő szlovák zenekart is megzavarták, aztán minket is dobáltak mindenfélével, sörös dobozokkal, száraz kenyérrel. Zsuzsit is zaklatták és a közönségben is megtámadtak valakit, majd engem k…a anyáztak. Nekem aztán senki ne szidja az anyámat, aki már 6 éve nem él. Mit kellett volna tennem?”

- nyilatkozta a lapnak Győzike.

Később a biztonságiak rendet tettek, és a szervezők is elnézést kértek a zenekartól.

Borítókép: RTL Klub - Nánási Pál