Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vastag Csaba térdre ereszkedve hálálkodott Michelle Wildnak

Vastag Csaba térdre ereszkedve hálálkodott Michelle Wildnak

Színes

Vastag Csaba térdre ereszkedve hálálkodott Michelle Wildnak

Színes

Baranyecz János 18:48

Vastag Csaba őszintén beszélt Demcsák Zsuzsának arról, hogy rengeteget köszönhet egykori pornósztárunknak, Michelle Wildnak.

A Life TV Bréking című műsorának volt vendége Vastag Csaba, és a szexualitás alapból kényesnek nevezhető témája is szóba jött, amikor kiderült, hogy az énekes a felnőtt filmeknek köszönhetően sokat tanult a szexről. A Blikk cikke alapján pedig ennek köszönhetően igazán különleges helyet foglal el a híresség szívében az ország valaha volt egyik legnépszerűbb pornósa, Michelle Wild.

„Amikor életemben először találkoztam Michelle Wilddal, azaz Vad Katival, letérdelve megköszöntem pályatársaim és kollégáim nevében azt a sok csodát, amit az életünkbe csempészett”

– vallotta be Vastag Csaba a műsorvezetőnek, Demcsák Zsuzsának.

Ezzel a reakcióval valószínűleg nincs egyedül, hiszen amellett, hogy a világon állítólag senki sem néz pornót, a művésznő szinte az egész országra nagy hatással volt az alkotásaival, és sokan még máig heves szívdobogással gondolnak rá.

A beszélgetésnél amúgy jelen volt egy szexuálpszichológus, Hevesi Krisztina is, aki figyelmeztette az embereket, hogy a felnőtt filmekben látott dolgok igazából balesetveszélyesek lehetnek, szóval óvatosnak kell lenni, ha esetleg megihlet valakit egy ilyen videó.

Így nézett ki évekkel ezelőtt Michelle Wild, hátha valaki tényleg nem tudja, hogy kiről is van szó:

Borítókép: Vastag Csaba / rtl.hu