promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mihalik Enikő bikinifelső nélkül pózol a tengernél – válogatás
Borítókép:  Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megmutatjuk azt is, hogyan néz ki bugyiban Brad Pitt új barátnője, de Stella Maxwell is megvillantja a tökéletes testét.

Először jöjjön Brad Pitt új barátnője, a 27 éves német modell, Nicole Poturalski. A színészre 56 évesen ismét rátalált a szerelem. Közben előkerült a pletyka, hogy a modell házas, és van egy gyereke, de a társát ez nem zavarja, ha mással randizik.

A Page Six a mélyére ásott a nyitott házasságnak, ami szerint Nicole férje egy 68 éves étterem-tulajdonos, Roland Mary. Pitt állítólag akkor találkozott a modellel, amikor Mary éttermében járt. Fura dolgok ezek, de mi inkább foglalkozzunk a hölgy kinézetével, ha már a válogatásnál tartunk.  

A külföldi bulvár sajtó természetesen azzal van elfoglalva, hogy Nicole meglehetősen hasonlít Angelina Joliera.

Ezt nem is annyira az előző képéből, hanem egy fotósorozatról lehet a leginkább megállapítani, szóval ne felejtsünk el váltani a képek között. Nicole mindenki nagy örömére bikiniben pózol.

Nem újdonság, hogy Mihalik Enikő ledobja magáról a bikinifelsőjét. A modellről Máltán készült a szexi fotó. A Fölközi-tenger habjai között tényleg elég egy bikinialsóban lubickolni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

(@eniko) által megosztott bejegyzés,

Végül, de nem utolsó sorban érkezzen Stella Maxwell. A belga modell csipkés lila fehérneműt húzott magára az ágyában. Van itt aranyosan alvó kutyus, álomfogó, de ezek sem tudják elterelni a figyelmet a lényegről. A 30 éves modell bármilyen szettet ölt magára, mindegyikben vadítóan szexi.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás