promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halle Berry egy félmeztelen képpel emlékeztet az önszeretet fontosságára
Borítókép:  Halle Berry / ANGELA WEISS / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Manapság elég vadító posztokkal bombázza a követőit Halle Berry, de persze sosem öncélúan, hiszen megint egy nagyon pozitív üzenet tartozott a félpucér fotójához.

Hihetetlen, de már 54 éves az Oscar-díjas Halle Berry, és amióta világ a világ, szinte pontosan úgy néz ki, mint most, ez pedig egyenesen kiakasztja a rajongóit, hiszen mindenki tudni akarja a titkát. Már vannak olyanok is, akik azzal viccelnek, hogy a híresség valószínűleg az örök szépségért cserébe eladta a lelkét az ördögnek, de most úgy néz ki, hogy ennél jóval egyszerűbb a magyarázat, és minden a lelken, illetve önmagunkon múlik.

„Az önszeretet sosem önzőség”

– írta Halle Berry, aki egy csábító, félmeztelen képpel illusztrálta a fontos mondanivalóját, mely szerint mindig szánjunk időt és energiát arra, hogy elfogadjuk és szeressük magunkat, hiszen a boldogság belülről fakad. Ha nem barátkozunk meg azzal, akik vagyunk, akkor másoktól sem várhatjuk el, hogy kedveljenek minket.

A színésznő pontosan tudja, hogy mivel kell felkavarni az állóvizet, így most is meglett a mély gondolatokat rejtő dögös poszt hatása, mivel Lenny Kravitz lánya, Zoë Kravitz, Janelle Monáe és maga a szupermodell Naomi Campbell is kifejezték hódolatukat a fotó láttán.

Itt lehet megtekinteni Halle Berry szexizését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás