promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halle Berry egy félmeztelen képpel emlékeztet az önszeretet fontosságára

Halle Berry egy félmeztelen képpel emlékeztet az önszeretet fontosságára

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Manapság elég vadító posztokkal bombázza a követőit Halle Berry, de persze sosem öncélúan, hiszen megint egy nagyon pozitív üzenet tartozott a félpucér fotójához.

Hihetetlen, de már 54 éves az Oscar-díjas Halle Berry, és amióta világ a világ, szinte pontosan úgy néz ki, mint most, ez pedig egyenesen kiakasztja a rajongóit, hiszen mindenki tudni akarja a titkát. Már vannak olyanok is, akik azzal viccelnek, hogy a híresség valószínűleg az örök szépségért cserébe eladta a lelkét az ördögnek, de most úgy néz ki, hogy ennél jóval egyszerűbb a magyarázat, és minden a lelken, illetve önmagunkon múlik.

„Az önszeretet sosem önzőség”

– írta Halle Berry, aki egy csábító, félmeztelen képpel illusztrálta a fontos mondanivalóját, mely szerint mindig szánjunk időt és energiát arra, hogy elfogadjuk és szeressük magunkat, hiszen a boldogság belülről fakad. Ha nem barátkozunk meg azzal, akik vagyunk, akkor másoktól sem várhatjuk el, hogy kedveljenek minket.

A színésznő pontosan tudja, hogy mivel kell felkavarni az állóvizet, így most is meglett a mély gondolatokat rejtő dögös poszt hatása, mivel Lenny Kravitz lánya, Zoë Kravitz, Janelle Monáe és maga a szupermodell Naomi Campbell is kifejezték hódolatukat a fotó láttán.

Itt lehet megtekinteni Halle Berry szexizését:

Borítókép:  Halle Berry / ANGELA WEISS / AFP

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás