promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sztárban sztár: Tóth Andi megsértődött, Köllő Babett nagyot villantott
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2-n futó Sztárban sztár 7. évadának első adásában Köllő Babett megvillantotta a melleit, míg Tóth Andi megsértődött, hogy Szabó Ádám jobb volt nála.

Augusztus 30-án, vasárnap este elstartolt a TV2 egyik legnépszerűbb műsorának, a Sztárban sztárnak az új évada, amiben bemutatkozott a két új zsűritag: Papp Szabi és Bereczki Zoltán mellé Kökény Attila és Köllő Babett társult. Utóbbi olyan ruhában ült a kamerák elé, ami alig takarta el a luxusfeleség méretes melleit.

Rögtön az első adásban elképesztő produkciókat, és fantasztikus átalakulásokat láthattunk; a zsűrinek egyáltalán nem volt könnyű dolga az értékeléseknél.

Mint az már egy ideje köztudott volt, a nemrég szakított Tóth Andi és Szabó Ádám immáron „ellenfelekként” léptek a Sztárban sztár színpadára, bár Ádám korábban a Mokkában azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem úgy tekint volt barátnőjére, mint egy riválisra – mi több, szívből drukkol neki.

Biztos nem volt véletlen, hogy Andi egyébként lenyűgöző produkciója után pont Szabó Ádám következett, így az adás hátralévő részében kénytelenek voltak egymás mellett ülni. Bár Andi is fantasztikus teljesítményt nyújtott Bangó Margitnak maszkírozva, a zsűri 39 ponttal jutalmazta őt, Szabó Ádám mégis sokkal nagyobb tapsot, jobb értékelést, és maximális pontszámot kapott. Ez láthatóan nem tetszett Andinak, mikor Ádám felment a galériára, és kézfogással akart gratulálni volt párjának, Andi nem szívesen viszonozta azt.

Andi aztán rögtön a műsor után az Instagram-oldalára posztolt egy videót, amiben reagált a sok negatív üzenetre, amit a Sztárban sztár-ban látott viselkedése miatt kapott. Természetesen ez alatt a poszt alatt is vegyes kommentek olvashatók, de ahogy a fiatal énekesnő fogalmazott, már megszokta ezeket.

Az első adásban Fésűs Nelly esett ki, aki Máté Péter Zene nélkül mit érek én című dalát adta elő. A színésznő már az elején tudta, hogy nem lesz könnyű dolga ezzel a dallal, egy „mission impossible”-ként tekintett rá, mert elmondása szerint amilyen egyszerűnek tűnik Máté Péter előadásmódja, annál nehezebb leutánozni őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás