promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó visszakisebbíttetné a melleit
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó kisfia születése után, 2016-ban döntött úgy, hogy megnagyobbíttatja a melleit, de most az egészsége megőrzése érdekében azon gondolkozik, hogy kivetesse őket.

Nádai Anikó mind ez idáig nem beszélt a plasztikai műtétjéről, de most úgy gondolta, hogy a saját történetével talán sok nőnek tud segíteni. A televíziós műsorvezetőt gyerekkorában gyakran csúfolták, mert későn érő típus volt, és soha nem voltak nagy mellei. Mindig is vágyott rá, hogy megoperáltassa, mert kisebbségi komplexusa volt emiatt, de csak 2016-ban, kisfia, Patrik születése után határozta el magát.

Anikó az akkor legkorszerűbbnek számító implantátumot választotta, és tökéletesen elégedett volt az eredménnyel.

„Kellett egy kis idő, mire megszoktam, de végre igazán jól éreztem magam a bőrömben. 295 köbcentis implantátumokat választottunk, amik akkor a legjobbnak számítottak. Három évvel később ennek a márkának egy másik típusát kivonták a forgalomból, sőt, kiderült, veszélyes, mert rákkeltő hatása lehet”

– mesélte a Blikk-nek Anikó, aki akkor jött rá, hogy a betegségeinek közük lehet a mellműtéthez, amikor a gyönyörű modell, Polgár Kriszta elmondta, hogy miután kivetette az ő implantátumait, megszűntek a gondjai.

„Már voltam vérvételen, ultrahangon, legközelebb pedig neurológushoz megyek, hogy kiderüljön, mi a probléma. Először a hajam kezdett hullani, csomókat szedtem ki a fésűből, utána jöttek a pattanások, számtalan ételallergia és érzékenység, az állandó fáradtság, valamint hogy már szinte az egész lábfejem zsibbad. Alaposan ki kell vizsgáltatnom magam, hiszen könnyen lehet, hogy – amiként Krisztánál – nálam is a beültetett szilikon okozza a gondot. Ha ezt megerősítik az orvosok, akkor kivetetem, hiszen van egy fiam, felelősséggel tartozom érte, és nem csinálhatok hiúsági kérdést ebből”

– tette hozzá Anikó, aki nem aggódik a műtét miatt.

Emellett elmomdta, hogy az sem kizárt, hogy a jövőben újra megnagyobbíttatja a melleit:

„Fontos tisztázni, hogy ez nem érint minden nőt, és én senkinek nem akarom elvenni a kedvét attól, hogy belevágjon. Nekem nagyon sokat segített az önbizalmamon, hogy nagyobb, formásabb keblem lett, de oda kell figyelnünk az egészségünkre, és nem legyinteni, ha a szervezetünk üzen. Ha most ki is kell vetetni, várnék legalább egy évet, hogy gyógyuljon a szervezetem, és ha addig nem is én leszek a legjobb nő a strandon, akkor sem számít, hiszen később is megcsináltathatom. Az egészség fontosabb, mint a nagy mell”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás