promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Metzker Viki mellei feldobják a nyár utolsó napjait – válogatás
Borítókép:  Rádió 1
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Várkonyi Andreát is megnézhetjük, hogy milyen ruhában pózolt egy esküvőn, de Bella Thorne sem marad ki a válogatásból.

Metzker Viki nem pihen, és augusztus végéig még hét bulit vállalt be a lemezlovas, természetesen korlátozott közönséggel. Közben olyan giccses bikinit kapunk tőle, amilyet ritkán látni. Olyan, mintha a DJ mellei kagylóba lennének bújtatva, és jönnek még hozzá az aranyozott kiegészítők.

Aki jól figyelt anno Siófoknál, az zöld bikiniben is láthatta Vikit, ahogy éppen megmártózik a magyar tengerben.

Várkonyi Andrea nem bikinibe bújt, de egy elég csinos ruhát viselt a sminkes barátnője esküvőjén. Sokan meg is jegyezték kommentekben, hogy ilyen eseményre nem illik fehér ruhát felvenni. Ettől függetlenül a Life TV-től váratlanul távozó Várkonyi Andrea gyönyörű benne. Sorozatról van szó, így tudunk lapozgatni a képek között, hogy jobban szemügyre vehessük a ruhát.

Bella Thorne karrierje a Disneynél indult, később meg már pornót is rendezett. Miből lesz a cserebogár, ugye? Az amerikai színésznő vállalja a biszexualitását, na meg eleve azt, hogy imád minden dolgot, ami az erotikához köthető. Visszatérő vendég nálunk a válogatásban, mert mindig tud olyat posztolni, amire felkapja mindenki a fejét. Most hófehér bikinibe bújt, és rögtön három képet töltött fel magáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás